=)

Hejsan alla!

Ledsen för seg bloggning igen..
Men de var varit så mkt nu och min hjärna är så mkt upp i varv så de är svårt att komma ner.

idag varre Pelle träning och de gick helt okeej. Berättar mer i morron :)
Sen har jag köpt en massa roliga saker :D Så jag tänkte lägga ut de här sen så får ni se :D
Eftersom jag inte hitta et enda skit på horse Show annexett. Så handla de jag först på lillhästen måndagas och sen beställade jag lite från hööks nu ^^
Åh de är lite lagomt roltigt att göra av med lite pengar ibland, sen kan pappa inte säga ngt heller som han burkar för de alla min pengar som jag handlar för nu :D
HA!
Men nu måste jag sova, mår skit dåligt. De typ svider och väkrer i hals och öron sen nyser man stupikvarten.. Ussch.. VILL INTE!!
Men jag måste till skolan i morron för de är NP.. SUG!! :(:(

Jaja, de jag beställt och köpt är som ett plåster på såret ^^

Natti <3
//D
(En bild från senaste tävlingen, fotad av Vendela)


flly

I morron så blir de nya bilder som kommer komma upp här senare :D
Rebe kommer och fotar så vi ska klä upp oss ordentligt :D Sen ärre horse show i morron också gaah vad jag längtar!! har skrivit låång lista med saker jag hoppas hitta :D

Har ni varit där eller ska ni också dit i morron?? :D
Om ni varit där vad shoppa ni för nåt då? :D
Det är spännande berätta om ni vill, berätta gärna va ni tyckte var bääst också :D

Kram D

Från pelle träningen ^^

Försöker lägga upp en film också så hoppas det går snart.. blir galen xD


:D

Tjooohoooo!!! :D

Jaa vad har man att skriva idag då. Inte mkt ännu alltså, ja i måndag löslongera jag honom och han har aldrig sett finnare ut s de var great! Jag ska filma nån gång får ni se vad fin och duktig han är :)
Igår blev de två varv på slingan och jag träna galopperna som han behöver. De gick helt okeej, han var vääääldigt på och blev ännu mer på när jag höll på och bytte. Men jag fick stopp (ibland) iaf ^^ haha Fick sätta han på rumpan nån gång (självklart inte på riktigt men aa =)  ) Men sen efter de så vart de bättre och jag är nöjd ändå. Han har börjat få riktigt fina galopper, måste bara få till formen lite med nu så blir de dressyr täving inom snar framtid ^^ tar en lite lätt först så får vi se hur de går :)
Är inte dirket insatt i de och kan inte ett dugg typ men men jag gör de mest för att variera också. Sen att visa upp min snygging är alltid roligt ^^ hihi

Det har gått två år och vi har haft de väldigt upp och ner antingen har de varit honom de hänt ngt med eller mig.
Så vi har ju inte tränat i streck 2 år men sammanlagt asså riktigt tränat kanske 8 månader nu eller ngt. Då går så jävla grymt. Men på dom månaderna också har de ju hänt väldigt mkt som han har fått stått osv.
Men nu ska de fan inte hända mer utom att de bara ska gå uppåt och vi ska INTE få några fler avbrott nu!!
Detta kommer bli grymt!!
Jaa ni har ju själva sett utvecklingen på honom :)
Ni får säga till om ni vill se ngt spec. just med Nicke eller att ni skulle vilja att jag tränar ngt spec med honom. Eller om ni har några andra frågar. t.ex vrf jag inte har martingal i hoppning :) vad som kan ni fråga
Just nu tränar vi ju mkt galopp, skänkelvikning, hoppning och formen är väl mest våra grunder :) Sen tillkommer ju travjobbet, avsakningar osv. Han har blivit sååå mkt lättare att sitta på också nu. Det var ju lite därför jag inte heller ville tävla för jag känner att jag måste kunna sitta ner i traven iaf :)

På söndag kommer Rebe och fotar då ni (om vädret tillåter) kommer de lagomt snygga bilder!! :D längtar!!

Nu ska jag rulla.
Massa filmer kommer prommis måste bara ta dom från pappas mobil.
Sen tänkte jag sätta ihop lite fail bilder och filmer de kan alltid vara kul att titta på ^^

Ha en bra dag så länge och ser jag om jag orkar och hinner skriva om Pelle senare annars blir de i morron och jag hoppas Wilma bloggar också :)

//D
(Nicke gör lite hembesök ^^)

(Pedikyr och Massage.., Mmm finns inget bättre ;) )

MY LOVE!!<3

(BASTED!! Min häst röööker???! :O Är detta normalt? hahaha nää då de är en pinne :) )


Runsten = GRYMT!!

Oj då dags att blogga från min sida kanske :):)
det har varit så mkt nu med NIcke och skolan, sen är man helt död efter de så..
Men nu tänkte jag att nu är de faan dags :):)
Såå detta inlägg blir om tävlingen igår som gick s jävla bra!!!! :D:D

Körde ju bara 80 cm, eftersom de har varit vårat stora "hinder" som vi inte kommit över. Så valde jag bara den höjden så kunde jag starta om sen.
På framhoppningen var han en helt annan häst! jag trodde inte de var Nicke han hoppa och var såå fin hela han. Han var så mjuk och åhh vad jag älskade de. Visserligen bokade han typ varj gång jag skulle fatta galopp ^^ Men de gjorde inget jag bara red på och han hoppa som jaa jag vet inte underbart!!!!

Sen gick vi in och jag gick runt alla hinder, inget tecken på rädd helt.
Så vi körde på och de gick hur bra som helt men 3:hindret var ett polka hinder och jag visste typ att han skulle vägra så jag var lite före honom som jag inte skulle varit.. men men så han stanna.. Men jag tog om de och han hoppade då väldigt bra. Sen gick jag upp mot kombinationen så vägra han igen.. Som han alltid gjortt typ på den sorten av hinderfärger. Den var typ blåvit.
Så körde jag igen och så hoppade han. Sen flöt de bara på med allt. Han hoppade tom vattenmatta och våghinder utan tvekan eller lite på mattorna men han hoppa ändå.
Denna gång hade jag med mig ett spö också på länge så han fick en extra lite pusch om de var bra för han var lite fjantig. Men sen gjorde jag en omstart och han gick runt FELFRITT!!!!!! :D:D:D:D:D
Satan vad glad jag bleev!!
De var så grymt när vi kom över de sista hindret!!
Han kämpade på vääääldigt bra!! :D:D
Såå stolt :'))
Längtar till nästa tävling då blir de 80 igen. fan vad jag är sugen!! :D
De gick ju lite neråt med att tävla Nicke för jag tyckte han var för het och jag fick ingen stopp på han som jag har skrivit förut men denna gång kände jag att jag hade honom även om han sprang på som en galning :D

Nu blir de träning av landa i rätt galopp! Så de flyter på mkt bättre och jag slipper sakta av och byta eller att de blir kors och fläng :)
Då kommer de bli och se mkt bättre!!
De kommer filmer och bilder från denna gång + filmer frn förra :D måste bara sätta ihop allt ^^

Jaa detta var nog allt. Han är verkligen suer fin i kropp och steg nu!! helt grym!! :D

Nu måste ja sova, nattipuss!<3

//D

från en hopptäving innan på runsten:


Moot RUNSTEN!

Tuddels alla häst galna:)) Jag sitter i fikarummet i väntan på att Håkan ska äta upp sin frukost:) för då tar jag ut och börjar fixa henne in för den kommande dagen:) vi ska ju trots allt bara hoppa en 50 bana men det räcker för att få mej nervös:))) skit samma jag kommer uppdat. På vägen hem ok hur det gick:)) Chao!!

åhhh..

Hejsan alla, jätte ledsen men det är så fullt upp nu med skolan och stallet. Att hinna med allt + blogga. Man är så trött.. Men jag ska försöka mitt bästa och komma med inlägg å bilder. Jag har för tillfället inga nya bilder mende kommer hoppas jag och sen kommer en film från tävlingen också :)

jaa jag kan också meddelan medans jag är här att min häst är just nu på toppen och vi tar de lite chill nu så han inte pumpar sönder musklerna :)
Tävling på runsten blir de och då bara 80 så om de inte går blir de omstart, så är statsiken nu för de är 80 som är vårat lås. Alltså kommer vi över de kommer vi komma över allt typ. Så känns de nu :) det är vårt stora hopp som står i vägen.
Om detta verkligen inte funkar kommer jag sjunka ner till 70 och se till att klara den. Klarar han den så kommer jag gå upp igen :)

Jaa jag vet inte vad ni vill se för bilder heller men här kommer lite olika jag gillar :)

Natti!
//D








Frågestund!!

Hejsan
jag kommer skriva om tävlingen men får bli i morron ^^ John blund kommer snart .. :)

Tänkte bara säga att vi ska ha frågestund som ni kan fråga om vad ni vill om oss eller våra hästar. Kanske våran vardag. vad som, de som kommer upp i huvudet :)

OBS!
Glöm inte att skriva dens namn som frågan är till om de är en individuell fråga :)

Vi kommer var helt ärliga så bara assk :D

Nu måste jag skynda mig innan jag får skäll av John ^^

Puss o natti!

//D


zzzzzzzzz...

Tjolahoppla!

Är mega trött nu och har inte haft nån lust att blogga typ. Så jag får berätta mer i morron. Men de gick helt okeej iaf :)
Kunde gått MKT bättre men men :)

Vi hörres mer i morron!!
nattipuss!<3

//D


hopptosse!

Heeejsan :)

Mår inte så jättebra just nu så jag tänkte bara skriva ett snabb inlägg för våra kära läsare :)

det blev hoppning idag inför tävlingen. Som gick SUUUUUUUPER!!
Jag tror de var en av våra bästa hoppträningenar!! De gick såå grymt och han var så grym. Hoppade som inget och allt bra flöt på!!
Jag körde med tre räcken i olika höjder eftersom jag hoppade själv och de var skit roligt och ja han var helt enkelt en ängel. Pigg men kontrollbar såklart! :D

Sen hade jag markbom på de lite högre och jag kommer aldrig hoppa utan den igen :D eller jo när jag tävlar men annars kommer jag fan inte! De blev sån skilland och han slog i lätt en gång men rev eller vägra inget! SUPER

Åh jag är så glad :D Super glad att jag fick ett bra pass innan tävlingen!
I morron blir det nån skrittur, behandling och kanske köra Curry om de blir så.De märker vi, kanske skriver i morron får se hur trött jag är :)
Måste ju sova tidigt i morron så jag är pigg till tävlingen för just nu är jag verkligen inte pigg och mår inte alls bra egentligen...
Ont i huvudet, halsen och öronen(lite).. :( Skit jobbigt.. Så nu ska jag lägga mig och slappna av iaf somnar jag så är de ju bara bra :)

natti på er och sov gott sen :)

Puss<3
//D
Lite äldre hoppbild :)


hoppas^^

Skulle bara skriva lite snabbt att igår körde jag lite på volten och i början gick det okej. Men sen gick de piss och jag gav upp.. Jag har aldrig gjort de men igår var jag både hungrig och trött typ ä. Sen blev jag lite arg och vill inte att han skulle få skiten så jag gick in. Så det blir en ny voltrunda idag för jag red inte alls mkt igår och jag måste få igenom honom. Såja jag skriver om de sen hur de gick. Sen skulle jag också säga lite snabbt att igår anmälda jag mig till Södertörn!! Åhh jag hoppas verkligen det kommer gå bra! Jag tog 60 o 80 så det ska bli spännande. Kommer bli sjukt nervo ^^ han har känt jättebra dessa dagar(utom igår då) så jag hoppas det går bra på hoppningen på torsdag som jag ska köra hemma innan tävlingen. Ni får hålla tummarna för mig :-D Det kan bli lite konstigt inlägg nu med kanske fel ord och sånt men skriver från mobilen. Hoppas det går art läsa ändå ^^ Ska rulla till bajs skolan.. Hörs senare Puss!!

Snabbisch :)

Hejsan alla

Tänkte bara snabb blogg lite :)
Det blev en kort men intensiv uteritt idag. Red bara längs lugnet vägen. Körde mkt tempoväxlingar igen, gick super. Han var väldigt fin och grym som vanligt. Lite släng med huvudet först men sen sluta han :)
Gick mkt bra, i morron blire volten. Får vi se vad som kommer :)

Natti puss!<3

//D


Bästa killen :)

Hejsan svejsan!

Nu går de vilt till ;D
Pay and jump på Södertörn den 12 och sen Runsten den 20 awesomee!! Tror de kommer gå riktigt bra!! :D


Nu till i går :P

igår blev de en sväng på volten, jag körde lite galopparbete och försökte få honom att jobba upp sig i galppen så han inte blir så markbunden, han har as fin höger galopp men har inte riktigt kommit upp i vänster. Men i går gick de riktigt bra han fick upp galoppen mkt bra efter att jag körde an del skänkelvikning som gick bättre än någonsin!! Han tog de skit bra. Sen blev de att rida på åttan och de gick också riktigt bra, han var lite springig ibland och han tyckte de var sjukt jobbigt nu när han måste gå i riktigt form. Alltså han har ju gått i form men nu måste han upp lite :)
Det går riktigt bra men sjukt svårt att få honom där ^^
Körde äve lite övergångar och galoppombyte lite smått, de gick jättebra. Han var väldigt fin och as najz när han väl jobba :) DUKTIG PONNI!!<3<3

Träning fortsätter och jag får se om jag hittar men de blir väl en dressyr tävling snart också ^^vi får väl se ;D
Tar upp hoppningen först nu :D

Jaa de var väl allt, idag blir de uteritt och tömma huvudet :)

Ha de bra!
Puzz<3

//D
(Sitter i skolan så inga bilder direkt..)
2009-11-06                                                             

myss myss

Halooj

Hoppas allt är bra med er, för mig är de super allt bara flyter på och Nicke är på toppen igen! eller jag lite fett ska bort men annars så ^^
Vi håller nu på att taggar inför tävlingen den 20 på Runsten eller ja träningstävlingen. Det kommer nog bli 70 o 80 eller 60 o 80 :) Kommer bli redigt najz!

Så idag körde jag tempoväxlingar ute för att stärka hans balans och gångarter, han var ruggigt duktig och om jag fortsätter som jag gjorde nu kommer han lätt att ha lärt sig galoppombyte :D
För de var inte långt ifrån han gjorde. Det var grymt och han jobba på riktigt bra!!
Körde på rakt bett, han var lite lagomt pigg men kunde lätt hållas ^^

Ja de blev två varv på slingan.
De var väl de som var roligt att veta ^^

ha de gött
god natt puss!<3

//D
(mobilbild)


BIIILDER !!!

Heej, nu ska ni få njuuuuta av bilder på mej och hawkie!!!
FÅR INTE TAS UTAN GODKÄNNING!!!
De dom ni får i dag :)))
FINIIIS!!
men ni får kolla på fler ngn annan dag :) <333
PUSSPUSS!! <3

Röösta :D

Håll utskik jag och Nicke är med i en tävling, plz rösta :D

http://fotografennathalie.blogg.se/2011/november/vekans-ekipage-p.html?_tmp=32a65759c2d1a23fa196998c3236f1bb8b96bad4

Vi kommer också ordna tävlingar här, måste bara komma på nån bra :)

//D


Toppen toppen pelleträning!

Nu blir de ngt roligare :)

Har ju tränat för Pelle onsdag och torsdag. Det var varit GRYMT!!! Han har hjälpt mig att övervinna, visst kanske de inte helt är borta men de mesta är. Vi körde mkt olika saker, de var riktigt roligt att äntligen få komma tillbaka med en månad uppehåll.

Onsdagen tränade vi inte vi inte så mkt höjder utan då tränade vi mer på att kunna hålla koll på farten och de gick sååååååååå mkt bättre än vad jag hade förväntat mig. Nicke var super och han fick jobba på som en riktigt galning och jag med ^^ Men de var SJUKT KUL!!!
Vi hoppade först som på ett S ungefär med tre hinder. Sen blev de lite mer rakt med tre hinder också men då skulle vi hålla koll så de blev 4 galoppsprång. De var lite svårt då för de var de svåra varvet för Nicke men vi fick till de och han var GRYM!! :D
Sen vart de 4 hinder med 2 galoppsrång i mellan och de var mkt svårare men gick helt okej den med!. Helheten var GRYMT bra!!! :D

Torsdagen blev de mer höjder och mer detaljer, det var sjukt kul för de var bara jag och Wilma! :D sjukt roligt!
Då började vi med bom, upphöjd, bom, upphöjd, bom, då skulle de vara ett steg mellan varje i trav så såklart och de var sjukt svårt för Nicke. Han är ju inte alls van men han var sjukt duktig och på slutet fick vi faktiskt till de! :D
Sen körde vi S:et igen och de gick också sjuk bra! vara flöt på as bra iaf på slutet. Sen skulle vi köra serie, den som var fyra hinder igår var kortad till tre räcken och så var de två bommar mellan varje hinder(bild på den kommer)
den gick åh jaa jag har inte ord, han var såå sjukt duktig på den!!! Såååå många pluuus!

På slutat avslutade vi den serien med sista hindret på 90/1 m och åhhh vad nöjd jag blev!! att hoppa de betydde så mkt för mig att jag kom över de och var inte ett dugg rädd eller osäker eller jo lite i början när jag såg han höja så vi rev två men som man säger tredje gången gillit och vi klara de!! :D så grymt de var!!

haha sen i helheten på Nicke var han super fin men super duper pigg och stark men ändå kontrollerad ^^ Asså han tog bettet så ibland när han bara drog fick vi lägga på en tvärnit för han skulle chilla lite. Men de var mkt mitt fel också, för när kom lite fel på hindret innan så råkar jag trycka till honom och då drar han ju på såklart. Men annars var han GRYM!! Kan inte säga så mkt än de ^^
Fick MKT MKT beröm av Pelle och de är sjukt kul och betyder sååå mkt!!
T.O.M. Han sa en gång när jag galoppera i höger att man inte skulle kunnat gissa att de var en travare och oj då blev ögonen lite fyllda nej men huvudet grät. Folk kansk inte förstår men de betyder så mkt, sen vet jag ju att Nicke kommer aldrig kunna bli och vara ett halvblod för fler tusen men han är alltid min kung och för mig kommer han alltid var bäst och snyggast :)

Bilder från onsdagen och filmer från torsdagen kommer snart :D
Ja de va väl allt ^^
Juste ja idag blev de lite spring på volten, löslongra honom. Han fick sparka av sig lite de tyckte han var kuligt :)
Mkt fin vad han i stegen också :)

Nä nu ska jag dra ut och cykla.
Puss och natti på er :)
//D
Avslutningen(torsdags serien)


-.-' -.-' -.-' -.-'

Hellu på er!

Jag har suttit ett tag nu typ och tänkt hmm vad ska jag skriva. Så kom jag på vrf inte vara som alla andra och följa grupptryck(not) och skiva om Pär-Ola. Eller som vi kallar honom Pelle.

Det är sjukt många som skriver honom på bloggar och tidningar osv osv. Asså jag har vara en sak att säga..
GIVE HIM A BREAKE!!
Vrf ska alla vara så emot, ni vet ju inte ens hur eller vem han är..
Så när jag får se allt detta skit så får jag sån spunk på alla.. Hur kan man sitta och skriva saker som man inte ens vet. Ni som inte ens har träffat honom hur kan ni ha mage till att sitta och skriva sånt skit?!
Sluta och följ allt skit som media skiver för dom skiver då fan inget vettigt..
Jag tycker de är så absurt hur folk har mage till de dom gör, jag bara kokar i hela kroppen att bara tänka på de..
Så fort de skrivs att nån har varit med en yngre så är de ett problem. Men om de är ett sånt problem ska man fan inte säga att åldern inte spelar nån roll då..
Lägg ner allt skit, de räcker väl med att media är dumma i huvudet och berättar allt utom saningen..

Så iaf, blev jag tipsad om en blogg som hade skrivit en del. Jag tänker inte nämna ngt namn för sånt orkar jag inte med.
Men jag blev så frustrerad hur folk tänker, jag har inte så mer att säga att detta kommentera jag.


Och jag hoppas verligen att folk lär sig ngt..

Ja mer än så blir de inte på detta inlägg för de kommer bara *************...
//D


Göllet <3

Hejsan svejsan på er.
 trevligt att de är några som har kommit tillbaka de är alltid roligt :)

Som alla säkert vet nu är att de är Pelleträning i morron. Jag har inte varit med på en hel månad så jag saknar de jätte mkt. Men just nu känns det väldigt nervöst med tanke på att jag är osäker på Nicke och de är ju inte lågt vi kommer hoppa.. Men jag hoppas på de bästa och att pelle kan hjälpa mig över och inte vara rädd. Jag skulle bli så glad!

Hoppning är de jag lever för och jag älskar de.. jag skulle aldrig kunna bli en dressyrryttare de är verkligen inget för mig även om de är kul ibland.
Det är inte heller höjden jag är rädd för utan de är att om jag inte hittar de rätta tempot och att han lyfter bra då så kommer vi krascha.. :/ Händer de igen så kommer jag lägga ner hoppning för jag kommer aldrig kunna repa mig igen.. Jag har visserligen inte ännu repat mig från första gången men vi är på g iaf.
Nu ska jag sluta snacka så och bara tänka posetivit :):)

Idag blev de en mys dag. Borsta och fixade honom till i morron, klippte öron o hovskägg och svans :) Sen en riktig borstning :) Så efter de blev de en kort lite promenad så han bara skulle röra sig lite och så behandling, lindning av alla fyra och så maaaaat ;)
Det var riktigt mysig att bara få borsta och gosa :):)

Men nu ärre natti.
Ha en god natt sömn
Puss

//D


"What dosen't kill you makes you stronger.."

Mobilblogg!:) så förvänta er stavfel... Men ju sitter jag här och väntar jag på att papi ska schussa meh till stallet:) sen ska jag bara fixa allt och sen dra till Farsta där möter jag mami för vi ska shåååååppa!!!:) Men Aja ska gå ner och tjata på pappa att jag vill åka ngn ggn:) Men ska uppdat. I morron kväll efter Pelle-träningen:) sen på torsdag åker ju vi till Pelle IGEN:) asså as kul:):):) men nu ska jag dra PUSSPUSS!!!:)<3

RSS 2.0