Grymt grymt är de ända som går att säga!!<3

Som ni kanske vet så har jag då varit på runsten och de ända nästan jag kan säga är:
NICKE OCH JAG ÄR BACK ON TRACK!!!!!!! :D:D:D:D:D:D
De gick så jävla bra alltså, de har nog inte känts så här bra förut!! Nu fick jag ha honom där jag ville och ändå så lyssna han och hoppade ur fint!! :D
Från min sida gick de en anning snabb, vad som kändes men inte om man tittar på filmen då ser de inte alls snabbt ut :P
Men om de är den farten tom lite fortare ibland som behövs så får jag självklart vänja mig men de kändes som vi skenade runt banan men jag tyckte de ändå var bra för d tänkte man inte så mkt på hindrena och så ändra man då inte ridning och Nicke hoppa på som vanligt!! De var grymt!
Fick 4 fel i första omgången men de ar helt mitt fel jag blev för framtung och var inte riktigt med men sen i andra omgången så vart de jubel och jag körde ett litet ärvarv på ena långsidan:D De var sjukt kuuul!!!
Längtar sjukt mkt till nästa tävling och Pelle träning!!
jag har ju alltid varit osäker på hans galopp att om den går för fort så kanske han blir plan och river allt men de är så tvärtom, han river mindre och hoppas bättre när han får racea :D De märkte jag när vi hade hoppkursen där och jag galoppera på rätt bra och han hoppade super över 1 m utan tvekan från honom bara mig ^^
GRYMT va de verkligen :D:D
Nu kommer lite bilder från tävlingen och Del 2 hos Pelle
Alla bilder tagna av Vendela! :)
Tävlning:
(inte många men duger, juste byt tävlningsfärg. Hiss elr diss?)





Pelle del 2











(Jaa vart jag la eftergiften på Pelle del 2 vet jag inte.. Men jag hitta den senare ;) )

Nu ska jag sova god natt med er :)
Tjing!<3

Oturs dag elr vadå..

Hejsan hoppsan på er alla ihoppa!! :)
Hoppas ni har haft en bra helg och början på lovet, de har iaf jag haft :D men innan jag berättar om de tänkte jag berätta om dagen o ja den var inte så jätterolig..
Vaknade om och allt va som vanligt till jag skulle gå upp från bordet efter att ätit frukost. Då reser jag mig för fort innan jag fått ut benet och reser på mig och slåt i hela benet i bordet -.- de gjorde sjukt ONT!! Sen gick jag runt när jag väl kom upp igen och skulle gå förbi hunden och så slog jag ihop fotknölarna vad nu de heter i varandrar och de gjorde också SJUKT ONT!!! Sen körde mamma mig till stallet och när jag fixat allt så satte jag på hacket på nicke och skritta ut barbacka me hans inne täcke de var super myyysigt!!! :D Solen sken och allt :)

Medans så var Gurra och skritta med en av Helenas och hans hästar så kom han bakom mig och jag gick undan så han kunde gå förbi och så gick jag bakom honom bort mot slingan och tänkte vända, så först vända han och så stog nicke och stilla men han vred och vända på huvudet för att mark gick ju och han ville hålla koll och så tänkte jag att jag skulle skritta med honom tillbaka så nicke fick själv vända om men de ÅNGRAR jag.. Då vänder han först lite sakta och sen tvärvänder han och börjar trava och sen galoppera och drog ner huvudet och slängde sig och de. Han har SUPER skumpig trav som man inte kan sitta i om man inte jobbar han så jag var så sjukt nära på att åka av.. Satt med "glansiga" byxor på mig också alltså inte ridbyxor så de var ju sjukt halt på honom också. Helt otroligt att jag höll mig kvar ^^ som jag då gjorde men då blev arg och typ chockad så då fick han gå ett varv på slingan iaf. Fast de var mysigt :)
När jag kom tillbaka så körde jag lite NP och lekte och träna honom lite och de tyckte han va kul :)

Sen när jag släppt ut honom i hagen och skulle köra in en vagn som jag skulle ha på focus så först slog jag ner kl som tur var inte i golvet men ändå.. Gick lite sönder ändå alltså slog ner den med de som sitter framme på hästen -.- Så tog vi in hästarna (jag körde Focus då och Gurra skulle köra Fashion). Jag fixade Fashion för Focus är lite knepig för mig att sela och när jag då ska sätta på Fashion vagenen så tar jag ner framstycket och slår ner koppan till lampan så den går söööönder.. Alltså snacka om OTUR!!!
Så när jag och morsan skulle åka och köpa skor till studenten så fanns de inga skor..
Jag skojjar inte men de måste fan varit otursdag idag på riktigt..
USCH!! :P
Skiver om min helg på nytt ;) blir lite långt, hihi
Tjing <3

.

Jag ska fixa mig sen ska jag hämta upp Malin vid bussen så ska vi fixa lite här hemma sen drar vi emot stallet, vi fixar allt och sen drar vi ut med pållarna, tänkte hon får ta cullyn :)
Jag skiter i att alla säger att jag vill rida den stora hästen, den nya hästen vad de en e! Jag tar Håkan för hon är 4 år! Jag känner hennne och vet hur hon fungerar! Curry e oxå svår men han är tryggare än håkan!
Kanske kommer upp ett inlägg senare i kväll för just nu måste jag fixa miiig! Vill inte se ut som ett helvete!! <3
PUSSPUSS

Runsten i morgon :)

tjosan alla godingar ^^
tänkte slänga in ett snabb inlägg bara. i morgon är de nämligen tävling och måste sova då ^^ elr ja träningstävling på runsten. denna gång ska vi lätt gå felfritt första omgången, så trött på att inte klara de så nu ska vi köra som vi gjorde hos pelle och bara köra på :)
fullt ös medvetslös!!
Annars har nicke varit riktigt fin varje dag, i går var de lite sisådär men dagarna innan va han super och jobba på riktigt bra!! idag va han väldigt taggad så han kommer väl vara pigg/het i morgon med ^^
men nu måste jag sova. hoppas allt är bra med er och att ni får ett trevligt sportlov för er som har :):):) de har jag iaf så de blir riktigt skönt!!
bilder får ni i morgon :)
god natt, kram<3

Paus.

Hej bloggen..
Just nu flyter allt på ganska bra och jag känner att det kommer finnas mer plats för bloggen, probelmet är att just i detta nu behöver jg fokusera på det som betyder mest för mig och det är tyvärr inte bloggen :(
Jag känner att jag behöver lite "me time" om ni förstår. Så jag kommer tillbaka men bara inte dom närmsta dagarna
Puss



(Igga mig :P )
PUSSPUSS mina ssöta bloggläsare <3


=)

Hittade en gammal kommentar som jag inte sett och då inte svarat på. Så tänkte göra de nu
jag censurerade de ordet då för jag tänkte var lite "finare" i texten. Sen så skrev jag inte så, så hur vet du att jag menade de? jag kanske menade elefant ben elr elefant öra. Jag kan inte skriva de jag vill, måste tänkte lite på vad jag skriver för de kan vara lite yngre folk som läser också.
Hoppas de duger som svar och har du mer frågor är du välkommen att fråga på kommentar elr våran mejl :)
[email protected]
kram<3

//D

min duktigs ponke :)

tjosan, igår blev de en mkt lugn ritt på nicke bara så han skulle få komma ut och röra på sig efter helgens kämpe pass :)
mkt duktig, lyhörd och väldigt pigg ändå ^^
idag blir de vila men massören ska ta honom första gången idag och sen en gång i månaden :) tror de kommer behövas :) för sen på söndag blir de runsten och då måste han vara mjuk och fin :) som han visserligen varit i helgen men kan nog vara skönt om han har ngt som är jobbigt :)
men nu måste jag dra, vi hörs kanske skriver senare :)
kram<3

Pelleträning del2

Heejsan, nu är ÄNTLIGEN stalltjänsten slut de är så fruktansvärt sköööönt!!!! jag älskar de såå mkt!!
Slippa gå upp halv 5 -5 varje dag tom på helgen de är en dröm ;)
tror inga stall har såna tidiga mornar som berga.. de suuger.. Måste lixom vara i stallet vid 6, tror sällan att de är så tidigt sen är de typ som ett drop in, egentlien inte men folk verkar tro att dom kan komma och gå som dom villl lite surt.. En dag så var de vara jag och en annan och SATAN vad lång tid de tog! De var fan inte roligt.. Morgonen är ju värst och de var oftast den som folk missa.. De är lite dåligt.. Men men nu är de iaf HELT JÄVLA F***ing sluuuuuuut!!!
Längtat så mkt efter denna dag. Inge mer stalltjänst.. SKÖNT!!

Nu går vi vidare :):)

Denna helg var de då Pelle och de gick sjukt bra!! Nicke var så fin båda dagarna och hoppade riktigt finnt!!

Igår då så var de inga dumheter av honom iaf. förutom att när vi skulle hoppa lite högre så drog han lite även på lite längre höjder ^^ lite läskigt faktiskt, jag har inte riktigt fått bort osäkerheten att hoppa honom. Så de är lite knasigt när han drar på så och jag inte riktigt är med :)
Men jaa de gick sjukt bra ändå fast han hade världens fart, han har en 7dundan hopptekning tycker jag iaf :)
Idag körde vi då banhoppning, inga titthinder alls typ, bara en mur och sen sockerbitar som stog upp. De va inte all farligt tyckte Nicke ^^ elr muren var de lite först men sen så var de inga problem. Det kände verklgien att de behövdes en lektion i banhoppning för Pelle. Jag fick mkt att tänka på och nu vet jag vad jag behöver göra :) En sak jag tänkte dela med mig var just titthindret. Pelle sa att hästen kan inte se skillnad på hindrerna utan de är vi som ändrar på våran ridning så tänk på de nästa gång ni tävlar elr rider :)
vi hoppade en bana på 80-90-1m alla hindrena var olika höjder fast på samma bana lixom. Jätebra svängar fick vi träna och att korta upp galoppen väldigt nyttigt och jag har märk att jag är lite stressig så de ska jag tänka på. Jag vill lixom göra allt så de är mkt därför de blir fel att jag inte tänker på allt då^^

Fick mkt beröm att Pelle och när jag skulle fråga vad vi behöver träna på mer så sa han inget nytt utan abra fortsätta med cavaletti och galoppfattningar. Sen självklart mjukgörande och den vanliga ridningen lixom :)

Höll på att ramla av och självklart fick pappa de på fiilm ;)
Så de kommer komma upp sen. Jag kunde först inte se anledningen till vrf de hände men sen med en väldigt tränat öga (Helenas) så fick jag veta ;)
Få se om ni ser de också sen.
Jag får lägga upp de sen när jag är hemma. Är just nu i skolan :P

Men skriver kanske senare elr i morron :)
Ha de bra!<3


Filmer :)

Mer kommer senare :) Hoppas de är bra!

Hoppkurs för bästa Pelle!!

Jaha då tappade man bort bloggen ett tag igen då.. men denna gång tänkte jag ge er ngt att kolla på:)
tänkte lägga in massa gammal videoklipp. jag kämpar fortfarande på att få dom uppladdade på YT(youtube) så jag kan lägga upp de här. men jag får dom fan inte i rätt format.. hoppas på de bästa nu :P
Jaa va har hänt annars förutom att ja då fyllt år och min häst är så grymt fin just nu!!
Han kämpar på riktigt bra och vi fortsätter träningarna hårt!
Denna helg är de hoppkurs för PELLE!! Ja som Wilma skrev ^^
Första passet då så körde vi mkt lydnad, alltså cavaletti, rida på ett S i trav och göra övergångar samt rida på diagonalen. Nicke var sjukt taggad idag!! Jag han typ bara komma upp i sadel så tänkte han ställa sig på bakbena.. Så jag trode de skulle gå kaos idag men de gick mkt bra!! Han var sjukt fin i uppvärmningen och hoppade riktigt fint! Mkt beröm och jag är mkt nöjd även om han fick för sig att ställa sig några ggr.. Men jag överlever och red på som vanligt :):) Han är så bussig min lilla åsna :D
Jaa jag kan ju lägga upp bilder från idag på detta inlägg och filmer på ett nytt :))))
I morron blir de banhoppning och titthinder!!! Mkt spännande och jag är rätt nervös, han är inte så super när de gäller sånt men vem vet han kanske överaskar mig. Hoppas de iaf :) men innan pelle blir de Berga, fixa där och ta ut hästar bla. Sen pelle då. Sjukt taggad! blir bilder från i morron med :D hihihih!
Jaa va väl inte så mkt mer, nu får ni njuta av filmer och bilder :):)
Go natt säger jag för jag är helt död efter veckans stalltjänst! :):)
Kram!<3

Taggad x1000

Inför helgen's planer med Hawkie :)
Jag ska verkligen ge ALLT X1000 både lördag och söndag ;)
De är så hääär kul att träna för Pelle efter som han e sååååå jävla bra!!
Och JA  Det är Pär-Ola Nyström, ifrån bonde söker fru. Jag pratar om.. JAG blir provocerad av att folk som enbart har sett honom på teve kan dömma honom!!!!!!!!
Han är helt gryyymm!!! Han vet exakt vad han snackar om.
Han har hjälp mig SÅ HÄÄÄÄR mycket och Så pass "bra" som jag ändå är innom min ridning ska jag enbart tacka honom för!!! och Helena OFC men innom hoppningen och Hawkie är det han!!
Som sagt han är GRYM! Han vet vad han pratar om och ROOLIG e han oxå :) Plus i kanten på de ;)
Så alla ni små fega jävlar bakom datorerna, Allt det ni skriver. Kan ni säga det framför ansiktet på honom..? Nej skulle inte tro det så har ni inget bra att säga så HÅLL KÄFTEN!

De va bara det jag ville säga :)
Puss

:* <33 (skulle ha kommit upp)

Har man dom bästa hästarna elr vad??
Båda är så sjukt fina just nu :D  Hawkie har såå hääääär mycke muskler, självklart kan/ska hon få mer OFC.
Curry är tjock  fortfarande :( men Han börjar bli helt frisk :D 
Båda behöver ännu mera kondition :) men man kan ju inte gå från 0 till 100 på en dag lixom.. :)
Men för att återgå till i dag :P

Curry: Mammi körde honom två varv på slingan (Med mej OFC). Han va pigg och frammåt, såg lite stel ut men han blir lätt et efter att han har haft styltor :( Men i morgon ska han få massage IGEN! Han fick en i går oxå ;)
Han har även ett sår i pannan som kommer i fån busarna i hagen eller så har Chippen elr Fashion bitit honom.. :( Men han överlever!
Hawkie: Mjuk men fruktansvärt pigg. Hon var mjuk och följsam och kunde samlas i hop, vilket är bra för det bevisar ju att jag har den största delena va kontrollen... Hon ska börja gå lite hårdare pass nu för hon e så jävla pigg i hanteringen så då e de bra, får hon mer ork innom hoppningen oxå :)
Just nu har hon flätor i manen, Hennes man spretar överallt :( så nu ska de tas på allvar inför helgen :)
Ska bli så kul att komma till Pelle :D
Har kommit på 2 outfiter till helgen som jag tror ska passa :)
Men det ska bli kul!!
Första dagen var det markarbete och sånnt och andra dagen var de kombinationer och lite bana :)
PUSSPUSS mina älskalingar!!

Denice Gustavsson 19 År!

Detta inlägg ska tillägnas till Denice Gustavsson!!!

Den 15 Januari 1993 föddes en liten flicka vid namn Denice..

För att hon vid 17 års ålder ta med sin häst Nickelback till ett stall vid namn Stall Stora Lugnet.
Där fanns jag, Första gångerna jag träffade dej tyckte jag att du va sååå himmla petig med din häst..
Idag finns det ingen jag litar på mer än dig!!!
Du är en helt underbar människa som aldrig skulle kunna vara fel.. Du fanns alltid där och tyvärr glömde jag bort de :(
Denice Gustavsson, Du är den bästa människa jag känner!!!<3       

GRATTIS!!!

Ang unghästar

Jag tänkte nu ta upp ett hett ämne nämligen Unghästar.
Jag har ingen JÄTTESTOR erarenhet av unghästar, men eftersom jag har haft en 3 åring ett tag ;)
Jag känner att en unghäst ska behandlas som en vanlig häst fast vissa saker kan man inte göra OFC!
jag tycker att hanteringen från marken är otroligt viktig! den kommer först!!!
Men all hantering både på ryggen och marken!! Borstning och sånnt är oxå sjukt viktig :)
Kortfattat och bra!<3


hiss

Dagens hiss går till en blogg.
Ponnysanning, riktigt rolig blogg och värd att läsa, kollar varje dag :)

http://www.ponnysanning.se


övning :)

Här kommer en lagomt bra övning, dock inte testat den men lätt att jag kommer nu :)
Tränar lyhördhet och hålla rätt tempo så väldigt användbar ut :)


Första morgonen "check"

Hejsan, nu sitter jag här på skolan och har inget att göra så jag tänkte att jag kunde slänga in ett inlägg till er då :)
Visst är jag snälll ;) haha skojja, jaa idag var de första morgonen på stalltjänsten och ajg tycker att de gick ritkigt smodigt :)
Började vid sex och klar halv åtta. duktig. De är ju 16 hästar som ska ha mat och gå ut sen har jag 3 boxar att mocka rätt lätta när jag "lärt känna dom" :P Sen soppa stallet. Kanske låter lite men de är rätt mkt jobb ändå :)
+ att jag fyllde på med en spånball också ^^ hihi
Så nu ska jag vara här också i skolan typ hela dan, från nu (08:00) till ungefär 16:30 (hoppas jag på) men de är ju lättare på eftermiddagen så vi borde redan vara klara vid 16 :) Vi sammarbetar väldigt bra faktiskt jag är nöjd med de jag har fått.
Jaa sen efter de dådå så blir de att åka till nicke och fixa till honom. Sen blirde nog en skrittur idag för han ska gå hårt i helgen och fick galoppera på rätt bra igår så han förtjänar en lugn tur :)
Jaa efter stallet händer de inte mkt alls idag. men men jag kommer nog vara väldigt död ändå pga stalltjänsten hehe

Sen ska jag väl säga också glad o trevlig alla <3:sdag, hoppas ni fårde trevligt :)
För mig är de bara tur att jag har Nicke vid såna här dagar så jag slipper vara 4-ever alone ;)

Jaa finns inte mkt mer att säga, vi hörs. Får se om jag inte är allt för trött att jag kanske slänger in ett inlägg sen :)

Kram!<3

massa denna vecka

hejsan, denna vecka är de fullt upp. främst stalltjänst så får se hur mkt bloggande de blir..
men sen är de också middag på onsdag med mamma, pappa och farmor ( my birthday) sen i helgen blir de hoppkurs för BÄSTA pelle!! längtar så sjukt mkt!!!
ska försöka uppdatera så mkt jag kan. men med de vi gör om dagarna och sen måste upp halv 5 så är de inte så lätt ^^
men nu måste jag sova. för överigt så var nicke mkt duktig i dag fick springa sv sig lite idag å busa lite :) mkt kul!!
sen gällande filmen så kämpar jag, den blir rätt enkel som sagt ändå :))))
god natt kram<3

outfit


Outfit:

Hawkie:
Schabrak: Hööks Elegance
Benlindor: Lyckås
Trans: Ihop plock från olika ställen

Jag:
Stövlar: Tretorn Advance
Ridbyxor: Lyckås
Fleece: HansAndersson
Väst: Hööks
Vantar: LL Trot
Hjälm: Hööks Hickstead

GILLA ATT JAG BLOGGAR!


Bildbomd blir på film :)

Tänkte släng in en bildbomb nu men sen kom jag på de kanske är skönare att se de på film så tänkte slänga i hop en enkel film :)och lägga ut, hoppas bara de vill som jag annars jobbigt :P

Kram!<3


min älskade nicke!!

helllooj!!

dagens inlägg kommer gå åt Nicke, jag måste få de honom mkt beröm för en gång skulle!! elr ja han får de så fort jsg skriver om honom men nu är de mer att de är helt otroligt vad den där hästen ställer upp för en! han är så sjukt duktig och kämpar på som en gnu, han har överstigit sin gräns så jävla mkt! med tanke på att han är gjord för att springa rakt fram i dundrande trav med vagn. nu hoppar han bana just nu på 80, går i stadig form i skritt, trav och höger galopp(jobbar på vänster lite svårare), han galopp är sjukt bra i båda varven, han hoppas enstaka 110 hinder och jag bara älskar honom så sjukt mkt, inte bara med de han går på 10 m volter och större utan problem klarar alla ridvägar, fattr galopp från skritt, kan skänkelvikning i trav båda hållen, hoppar rätt svårar serier och bredda oxrar!! det är sju sjukt vad mkt han har lärt mig, har haft han i 2 år och kan så mkt!! fst själva grundtrningen elr vad man ska kalla de tog nästan ett år och nu har vi hårdtränat i snart ett år. i dom två åren hsr de hänt rätt mkt också, antingen har han inte kunna varit ridbar elr så skadar jag mig på ngt sätt så jag inte kan rida, vi har gått omkull ordentligt när vi hoppa men som tur var så klara vi oss båda. Men annars har han ALDRIG varit halt elr ngt sånt och de är så sjukt med tanke på vad vi gjort!!
Denna häst är mitt hjärta och min hjälte, han har räddat mig och alltid funnits där för mig! visst hsr vi haft våra dagar och i början när han var då domenant var han hopplös och då hade vi måååånga dåliga dagar men vi fortsatte kämpa och jag har aldrig gett upp även om jag ärligt velat göra de ibland, men kommer aldrig göra. med den glöden han visar så finns de inte en chans att jag kommer ge upp hoppet på honom. Jag kommer fortsätta göra allt för honom! Han är min ängel och min jord så även om de skulle bli så stt han helt plötsligt behövde bli promenad häst skulle jag ändå aldrig göra mig av med honom för den skatten som hanvär finns inte att få tag på! de hjärta han har innanför är väldigt svårt stt få tag på, hans hjärta är mitt och så kommer de föralltid att vara!!

han och jag ska för alltid leva och dö tillsammans.
älskar dig nicke såå mkt!! du är mitt liv min värdsdel mitt allt!!

Ny bild av Vendela!<3

Nicke duktig :)))

Hejsan hoppsan, självklart blev de failat med bloggning igen.. men jag har somnat så fruktansvärt tidigt de senaste dagrna :o så jag har inte kunna blogg och snart slockanar jag igen.
tänkte bara berätta snart om dagens tur :)
blev två intervaller på rakan elr inte riktigt intervaller men vi galopperade där fast han fick jobba hela vägen ist och de ty lte han vs fruktansvärt jobbigt så då jobba vi bra :)
annars var jag nöjd med honm :)
körde galoppfattningar och de gick super, jätte duktig va han faktiskt. fast först körde jag ett varv på slingan och då var de en riktigt skum kille där som jag inte vet vad han gjorde elr ville.. han vsr läskig och jag blev lite rädd ^^ men jag hade iaf nicke så jag kunde flyga om han skulle gör ngt ^^
fast innan jag gick på rakan också så ville han inte riktigt ta bromsen heller.. men jag fick den sen :)
NÖJD!!
nu måste jag logga ut, god natt <3

5 Snabba!

* Jag har ett HEMSKT humör!! Det går från o-100 på en millisekund :/

* Jag blev intresserad av att tävla för ca 2 år sedan, innan de ville jag bara gå i skogen :)
* under typ hela 6:an hade jag typ bara tights på mej, nu har jag nästan aldrig det :)
Smakern ändrar sig hela tiden :)

* Mina enda kriterier Jag hade när jag skulle skaffa en till ponny va
-tävlingsutbildad
-minst 6 år
-Erfaren-redo att ta tävlingarna nu!
Slutade med en oerfaren 3 åring, utan tävlingsutbildning över huvutaget :)
De e jätte skummt!
* Jag har stora problem när det kommer till att prata för mycket!!
Jag har haft kompisar som har sagt att jag får hålla käftan för jag låter så mycket :)


Idag's schema!

Heej :)
Som ni säkert redan vet så rid's "Bitchen"(Hawkie) bara varannan dag vilken blir Tisdag,Onsdag(Pelle), Fredag och söndag :)
Idag blir det köra Curry:) Han e sååå gullig :)
Vendela kommer oxå!!! KLICKA HÄÄÄÄR!!! fÖR att komma till hennes blogg :)
Hon ska fotta mej, Denice, Nicke och Bitchen :) Myysigt i typ 15 minus :)
Men men för en fotografering så e de värt det :)
vi tänkte dra ut en sväng och fotta och sen drar vi nog in på volten :)
Då ska jag bara mjuka upp och känna på hennes höger sida och snacka med Helena för hon känna alltid mer "stel" i höger och jag är inte riktigt säker på varför, jag mjukar upp vänstar och höger lika mycket och ibland forts jag i höger lite till för att fösöka få bort det men det går inte bort så.. :/
Men nu ska jag käka frulle :)
Det är dåååligt med kommentarer!! Kommentera som galningar nu hörrni ;)
PUSSPUSS /W
Gulliga CURRYN :)

Bildbomb, ja på vaad ?? :)

Tjosan, ja jag har inte så mkt men idag tänkte att äntligen ska jag lägga upp den där bildbomben. Men sen kom jag på att jag vet ju inte riktigt vad ni vill se för bilder, man ni inte skriva en kort kommentar lite snabbt så jag vet lite mer. Vill ni se mer hopp-, dressyr- elr busbilder? :)

Sen tänkte jag att vi skulle börja med ngt nytt få se om ni gillar de^^ testat många saker men måste hitta ngt som passar :P Så tänkte att man kunde skicka in en failad bild och vara med i dagens failbild :) kanske ngt? elr hmm. Vi ger de ett försök. De är bara att börja skicka in om ni vill vara med :):)
[email protected]

Jaa sen i dag annars, eftersom jag har en så grymt snäll häst(när de gäller prova nya saker) så tänkte jag att jag skulle förska med ngt som jag är osäker på nån gjort ^^
Jag satte på tömkörningsgjord och tolksele. Sen efter där med en pulka, nu kanske ni förstår vad jag gjorde ;) jag tömkörde och tolka samtidigt och oj vad roligt de var!! Fast han är inte riktigt van vid tömkörning så jag ska köra lite mer de innan jag kör igen men de jag gjorde så var han mkt duktig :):) Visserlige försökte och hoppa han runt på bakbena men men jag är då inte rädd direkt så jag drev bara på fast dock så fortsatte han man jag gav inte upp och till slut gick han fram ;) BUS!! hahaha
Jaa juste filmen den kommer, måste få över den till datan först och sen typ YT verkar de som. Annars är de svårt. Men den kommer så foort jag kan lägga upp den :)

Jaa de var nog de, sen blir de byte av header snart också. Där kommer vi även skriva in våran mail så om ni har frågar elr om ni vill att vi ska ta upp ngt, vissa ngt osv så ärre bara att maila :):) Men vi måste fundera lite på hur den ska se ut osv så vi får se :)
I morron skulle vendela komma ut och fota mig och Wilma(om hon fortfarande är med på de :) ) Så då blir de mer bilder!! :D

Jaa juste sen måste jag be om hjälp mer av er ^^ jag ska ju testa på att tävla dressyr med nicke också (scarry) men jag har svårt att förstå dressyrs TR och har lite frågor som jag hoppas nån av er kan svara på. Min nöd är stor jag har väldigt svårt att förstå verkligen haha

Frågor:
Jag undrar om man bara kan börja tävla lokalt på äng gång elr om man måste ha en viss nivå för att få börja?
Hur likt är dressyren gällande tävlingsformen med hoppning?
Själva ridningen förstår jag, behövs de ingen form i Lc elr måste man de i lokalt ändå elr börjar de vid lb?
Är Lc de lägsta man tävlar i lokalt?:)

Nu är jag väldigt trött, svider i ögonen ^^
god natt, så skriver ja i morron :):)<3


Mobilblogg, förvänta er stavfel!!!

Nu sitter jag hemma hos Kenny och Tina:) satan dom e heelt crazy!! Jag har haft en stallfri dag i dag :)) va och bowlade med mina syskon ist;) brorsan slog oss:( men han va gryym! Aja Pusspuss på er;)

Bästa!!

Hejj
tänkte slänga in ett snabbt inlägg :)
Igår va underbart!!! Jag gick in med rätt attityd och satte upp på Hawkie..
Hon va rätt spänd eftersom de e så pass kallt ute och så, även fast hon har en helt okej stor hage ;)
vi började med att skritta fram typ 10 minuter.. sen tog jag tyglarna och började jobba.. klart hon va lite stressad, hon vill ju springa daah!!
Men då säg jag till, hade ordentilgt stöd i ytter och HELVETE va fiin hon va!! Det bevisar att varje ggn det går åt helvete så är det enbart mitt fel och inte hennes!!! (Det visst jag men ibland vill man inte tro på sej själv!!)
Men sen tog vi lite trav och lika fin där med!!! och jag hade inte ens börjat mjuka upp henne än! Så började jag göra åttor.. hon va mer motsdrädig i högervarv men det fick vi loss :)
Tog och ställde gjorde halter och sånna saker för att få en mjuk ponny :)
Sista vänster galoppen ville jag inte bryta va i från för den va helt jävla PERFECT!!!
Sen av travning och skrittninig :)
sen myyysigt täcke och goodis :)
Sen drog vi ut med Curry :)
Jag red och mamma tolkade med snowracer bakom :) Pandan fick förlja med ;)
Han va rätt stel och så men försökte göra lite tempoväxlingar i trav (han får inte galoppera :( ) Så till slut va han oxå mjuk ponny :)
Han ääälskade att springa i snönn på slingan.. När vi komm tillbaka så fick han ett gosigt täcke och lindor :)
Nu sitter jag och sminkar mej!! Blir STALLFRI i dag :D Ska iväg in till stallet med mina Älskade syskon :)
De ska faktiskt bli kul att få träffa dom ;)
Men nu ska jag platta håret ;)
Blev ett ganska bra inlägg det häR!!
Jag vill veta vad vill NI läsa om?! jag vill ha ideer!! :)
PUSSPUSS /W


-MITT LIV <3 -

duktig ponni :)))

tjosan, hoppas allt är bra med er :)
med mig och nicke går de bara framåt, han har blivit så sjumt mkt mer lyhörd och d är grymt!!!
i förre går blev de då intervaller 2 snabba och 2 lite lugnare :) han var riktigt duktig och körde på som en galning ^^ mkt pigg men kontroll. sen fick han vila i går och idag blev de två varv på slingan. super duktig och sjukt lyhörd, kunde välja helt vilket tempo jag ville han. elr vänstern var lite sådär men de gick verkligen super :) han är så duktig min pojke, innan så var han helt galen i hagen. mkt bus på honom ^^ ska försöka lägga in den så ni får se den :D filmade alltså och han kickade as mkt :p
ja finns inte mkt mer att säga just nu ^^ så får blogga om jag hittar ngt på nätet ;)
ha de bra<33

Att lägga ner verkligheten?

Hej! ang rubrikern:/ Jag har problem med en snubbe och väljer att fly mitt liv och chillaxa lite under helgen.. tråkig men sant!!!
Ihelgen ska fokuset ligga på ponnysarna :) 
Idag blir det köra cullin och rida igenom hawkie :) tror vi börjar med hawkie för sen kommer jag frysa :(
Ganska meningslöst inlägg men... Om HAN läser detta så e jag sjukt ledsen men jag måste göra så här :(

Hiss

Hejsan, tänkte slängs inven hiss innan jag drar till skolan.
men självklart hittar jag ingen bild, så jsg får förklar ist ^^
det är en travutrustning typ, det är lindor som är antingen knallröda, blåa elr gröna samt finns de svart. riktigt snygga och de är gummi på insida så de sitter kvar och man inte behöver nån padd. samt att dom är grymma att rida ut med. älskar mina, ett minus är att man får två för samma pris som fyra ridlindor. men de är dom värt tycker jag :)
ska ta kort på mina idag, så får ni se en bild på dom. jag har röda men jag kommer lätt köpa av alla färger med tiden så man kan matcha lite också ;)
nu måste jag skynda mig lite
vi hörs se senare.
idag blir de två intervaller på rakan förmodligen sen vet jag inte. men ska komma ihåg och blogga :)))
ha de bra !!<3

RSS 2.0