Hmm...

Passet i dag gick väl sisådär, men vi va snygga:)

JAG:
Munktröja: mountainhorse
Ridbyxor: John whitaker
Stövlar: Tretorn Advanced

KRÅKIS:
Träns: hööks
Sadel: batels
Schabrak: John Whitaker, union jack.
HEHE!! Föreställ er de;)

Ful bild men jaja..


Uppdatering från mammas iPhone ligger på TOPP!!!

Godmorgon! Jag sitter och spånar på dagen som kommer;) men just nu känns de som om jag vill blogga om de:) vilken tur att jag har mammas iPhone då!!
Men jag sitter och spånar outfit:) Em.. Jag ska nog se ut något såhär:)
Men jag ska kolla på familjen Kardashian och sen dra mig mot stallet:)
Mitt ridpass idag ska vara avslappnat men ändå finnas kvar i systemet på ngt sätt:) jaha nu ska jag kolla på teve:)


Godnatt då!

Hehe! Värsta texten dök upp, tog bara(HOST) 30 min att skriva men men nu tror ja att jag ska nana! Jag ska rida kråkan i morron och jag tror hon kommer vara rätt trött i kroppen :/ men vi för göra ett lätt lösgörande pass i morron så hon inte bryter samman;), tror ifs att hon klarar mer än vad hon får men ändå.. Känns elakt att ge henne ett värsting pass efter tävling. Vi va ute och promenerade pånnisarna i dag, dom fick mumsa lite grees:) sen ville inte curry lämna greeset så han frös fast i backen så mamma fick dra allt hon kunde och knubbis rörde sig inte ur fläcken;) han är ju för rolig:D menmen.. GODNATT!!!


One Thing-One Direction<3

http://m.youtube.com/watch?v=Y1xs_xPb46M

I've tried playing it cool but when I'm looking at you I cant ever be brave cuz you make my heart race.
Shot me out of the sky, you're my kryptonite you keep making me week, yeah frosen and cant breath.
somethings gotta give now, cuz I'm dying just to make you see that I need you here with me now, cuz you've got that one thing.
So get out, get out, get out of my head and fall in to my arms instead.
I dont, I dont, don't know what It is but I need that one thing and you've got that one thing.
Now I'm climbing the walls but you dont notice at all, that I'm going out of my mind, all day and all night.
Somethings gotta give now, cuz I'm dying just to know you're name and I need you here with me now cuz you've got that one thing.
So get out, get out, get out of my head and fall in to my arms instead, I dont, I dont, don't know what it is but I need that one thing. So get out, get out, get out of my mind and come on, come into my life. I dont, I dont, don't know what it is but I need that one thing and you've got that one thing.
You've got that one thing, get out, get out, get out of my head and fall into my arms instead. So get out, get out, get out of my head and fall into my arms instead. I dont, I dont, don't know what it is but I need that one thing. So get out, get out, get out of my mind and come on, come into my life. I dont, I dont, don't know what it is but I need that one thing and you've got that one thing.


Harry Styles<3

Nu ska jag berätta en hemlis.. Eller ja inte såå hemligt för alla vet de typ men ändå:) JAG ÄÄÄLSKAR ONE DIRECTION!!! jag vet inte varför och jag tyckte inte om dom i början men sen så faller man in i deras bubbla och jag kommer fan inte ur den;) fast jag kommer inte försöka ta mig ur heller :D jag älskar alla men mest är nog Harry Styles.. Han är så ball, han är liksom sig själv, om ni fattar:) sen kommer dom andra SKÄLVKLART! men på ngt sätt har Harry fasnat;) HAHAH jag älskar den snibben asså :D


70cm på Runsten equestrian!!!

Jag tänkte bara uppdatera lite snabbt om hur de såg ut på runsten:) (leker man runt med mammas iPhone så blir de lätt att man laddar ner Blogg.se appen;)) men nu för att återgå till ämnet, hon va sjukligt stissig på vägen till runsten.. Hon skulle ställa sig upp och hålla på, hon lugnade ner sig efter ett tag:) när jag hade lärt mig banan och anmält mig så gick jag ut till transporten, där mamma och pappa stog med Kråkis. Jag började med att öppna stall luckorna på dörren i transporten så de skulle komma in luft till pluttis som stog och mumsa på lite hö som hon hade fått för att tänka på ngt annat;) mamma fixade så att jag jag kunde göra i ordning henne i transporten ;), sen när vi tog ut henne vart hon jobbig och tittig.. Menmen...... De vart bättre eftersom:D när vi kom in på banan va hon AS fin;) kommer mot första hindret så tappade jag henne och hon gjorde som jag trott och sprang på sidan.. Eftersom jag låg mer på höger än vänster:) jag tog de från andra hållet satte mig ner och gjorde som jag SKA göra och som jag brukar göra hon Pelle när han säger "Bra Wilma!" hon tvekade lite (eftersom hon trodde hon gjorde rätt första ggn eftersom jag sa att hon skulle göra så) men då va de bara ett litet frammåt driv med skänkel som fick henne att hoppa som en klocka:D gjorde så på alla hinder till vi hade hoppat 5:an så blev de en snäv kurva till 6:an då ser jag att de är en trippelbarr och inser att vi kommer krascha.. La en volt och kom perfekt på den sen flöt de på resten av banan:D
Jag anmälde mig till en till runda och då va de typ 23 startande emellan.. Jag skrittade runt lite och gick in på framridningen och travade och galopperade i form och öppnor:) hoppade oxen 2 ggr och räcket 1 ggn:) hon kändes kanon;D kommer in på banan och tog de varvet vi klarade första hindret på förra ggn, perfekt, perfekt ännu mer perfekt!! Klarade heeeela banan prick fritt!!! HappyBRUD!!! Kan leva på dehär i flera veckor:D<3


SUPER!!!

Hejsan, jaa idag var de tävling och de gick super duper för mig!!
Wilma tävla också men hon får själv berätta hur de gick om hon nu kommer blogga snart.. hehe
Men jaa för mig dådå, de gick så jävla bra asså!! Vi hade galopp hela rundan och när vi landade så landa han i rätt galopp rätt många ggr men om vi landa fel så rätta han galoppen själv och var mega duktig så jag är super nöjd!! Fick 4 fel i första omgången men de var helt och hållet mitt fel, han hoppa av lite konstigt och så vart jag framtung så då vart han för plan samt att de gick lite för fort och hade inte så mkt kontroll på honom. Men annars gick de toppen och jag tänkte att jag skulle skita i att köra omstart men de blev de ändå för jag ville komma felfritt och de gjorde vi och han var sjukt duktig igen men ännu mer taggad så efter nästsista hindret och efter sista hindret så drog han så jag inte ahde nån kontroll haha mindre roligt men men vi körde på ändå :P De va bara att styra och följa med ;)
På framhoppningen var han skit duktig super fin varje språng elr ja första språnget på räcket rev han men annars var han toppen!!
Asså måste bara säga jag är så sjukt jävla trött på framridningen på runsten.. jag undrar fan om människor kan läsa elr ja barn förstår jag men normala vuxna människor borde de väl kunna läsa ellr?! är jag helt vilsen hmm. Med tanke på att sista startande i min klass var inne på framhoppningen fast hon inte fick och sen va dom typ 8 st inne fast de max fick vara fem sen verkar dom vara döva och att man tom får använda fula ord för att dom ska höra blev riktigt trött asså.. Men men de gick iaf..
Så toppen toppen!! Nu blir de fortsättning med galoppträning så vi kan få till galoppbytet bättre och mkt mer halvhaltsträning:D Så kommer han vara toppen sen!! :D
Längtar sjukt mkt till nästa tävling redan hihi de e så sjukt roligt och sen är han så sjukt lugn och harmonisk när man håller på med honom även om jag stressar som ett djur och sen på framridning är han lite butter mot andra hästar men annars där med är han helt underbar och sen när man går in på tävlingen då ja då tänder till jävlar!! :D De e så sjukt kul att känna honom när han bara flyger!!
Jag tror vi körde lite övertempo idag men de gick ju iaf jättebra :D
Jaa de va noog de. Jag har film som jag ska försöka lägga upp men de krångar bara men ska försöka sen lite bilder som kommer senare :P
Såå ni får nöja er med en gammal så länge hihi
Puss!<3

HAPPY BIRTHDAY MY LOVE!<3

HAPPY BIRTHDAY!!!<3
Världens bästa, underbaraste, finste, coolaste och min mest älskade fyller 10 år idag :D<3
Så idag blir de present hoppas han kommer gilla de ^^
Film kommer upp sen så får ni se !
HAPPY BIRTHDAY!!!<3
Världens bästa, underbaraste, finste, coolaste och min mest älskade fyller 10 år idag :D<3
Så idag blir de present hoppas han kommer gilla de ^^
Film kommer upp sen så får ni se !





Nej, nu räcker det!

Jag lägger ner dehär tills den nya designen komr! puss

Hiss

Tänkte bara slänga in en hiss också och den går till min mamma för hon är så underbar och stog ut med mig och mina kräsna val av kläder!!<3 tack mamma för en riktigt bra dag!!
Tack även underbara pappa som ställer upp så sjukt mk för mig och jag älskar er så sjukt mkt att de gör ont!!<3<3<3
Tänkte också slänga in en hiss för bocaj ridstövlar(kolla bild) Skönaste stövlarna ever! sköna från redan första dan!
grymt!!

:):)

Jag har inte så mkt att skriva idag så tänkte slänga upp lite låtar och sånt trams ^^Hoppas de också är okej hihi lägger upp lite gamla filmer från YT osv :):)
Men iaf idag så var jag och mamma i handen för att leta kläder till studenten och YES vi hitta en hel outfit efter 4 timmar :P de tog sin tid men de va de värt de för wow va snyggt de blev ;) hahaa
Nu närmar sig studenten med STOOOOORA steg :D 3 veckor bara jag är så spänd så jag nästan storkar!! Sen efter utspringet blir de middag med släkt och sen drar jag och min bästis på krogen för att fira GRYMT!! :D längtar sjukt mkt!!
Den här kursen som vi började med förra veckan är då etologi och handlar om djurens beteende och orsaker(vet inte om jag skivit om den) men ja iaf som är sjukt intressant och vi gjorde då prov i fredag på den kursen och ja fick VG- så sjukt jävla nöjd och jag kanske kan komma upp till ett VG om jag gör dom här två andra arbetena som vi ska göra nästa vecka riktigt bra!!! skulle sitta riktigt fint med ett VG :D:D
Körde bara ett varv med Nicke idag på slinga och de gick riktigt bra han kändes fin, pigg och lyhörd :) nööjd!!
Min kanal på YT heter jag Nickedixie
lite filmklipp:
Dixie min hund. Tänkte eftersom jag inte gör så mkt med henne och inte skriver ngt om henne här tänkte jag att ni kunde få se ett filmklipp om henne iaf för hon betyder exakt lika mkt!<3<3
Barbacka ridning med rep runt halsen hihi ^^
Eftersom jag redan lagt upp alla typ. elr jag har rätt många men går inte att ladda upp ett skit på YT längre så ja.. men tänkte lägga upp lite bra låtar så länge :)
Lillasyster (HELT SÅLD PÅ LILLASYSTER, Kan inte slut lyssna!!!!)
Avslutar med maskinen som också är jäkligt bra särkillt denna låt :D
Puss<3

strunt inlägg:P

Tjosan, jaa vad ska vi prata om idag hmm vet inte haha
De som finns är väl att Nicke är super fin nu han jobbar på bara mer och mer!
Idag va han lite vrång men tror de kan vara träningsvärk elr så vill han inte riktigt jobba mer fast jag vill hihi Men jag fick honom att jobba ändå ;) Jag ger mig inte i första taget hihi
I morgon blir de volten för måste jobba igenom honom känner jag, han är lite kräsen på att jobba när man rider ut :P Som jag då gjorde idag. Fast i går var han jätteduktig ute  :):)Fast han var lite mer fri. fast däremot fick jag inte stopp på honom när de kom en häst men men de gick tillslut :P haha han ÄLSKAR att springa och jag tror att han gillar livet just nu ändå :):)
Hmm vad mer, Jaa kan väl berätta att jag snart tar STUDENTEN!!!
11maj så smäller de!!! längtar så mkt, skulle vilja ha skolpapper just då och sen bara kasta upp dom i luften elr BRÄÄÄÄNNA :D:D hahaha!!
jaja Men de ska bli skönt att slippa skola.. trodde aldrig att den dagen skulle komma haha
Fast då så har jag ju inge sommarlov nu då -.- för nu är de jobb som gäller och jag ska söka järnet, vill inte bli en sängliggare.. blir så fel i kroppen då. Så, fast jag ska sommarjobba med pappa i typ 4-5 veckor iaf så har jag ngt iaf :)
Vilket tråkigt inlägg men jag kom inte på ngt mer att skriva.. :P
Jag ska se om de vill lägga upp min bilder men jag såg att de flesta va över 8 MB och då gårre ju inte.. men ska se vad jag kan göra :):)
Annars får jag skaffa en fotosida som ni går gå in på om ni vill se många fler bilder som inte kan komma upp här hehe
Jaja nu får vi se vad som blir kvar av fredag.. apro på de, jag tänkte inte ens på att de va helg jag trodde att jag skulle till skolan i morron -.- Och NEJ jag gillar inte skolan så mkt bara de att min hjärna håller på och räknar ner till avfyring och de e inte långt kvar nu:P
Så jag har ingen anning om vad de är för dag längre, elr jo dag hänger jag med lite så där men datum och sånt hänger jag inte alls med :P haha
GOD NATT haha <3 nu e de slut pratat om strunt ^^
(Nicke's utveckling, muskling) :)

Footta massa på kungen :D

Som huvudskriften säger så ska ni få se en bildbomb från idag på hästarna :)
Även lite spec. bilder på kungen :D:D
De bara de jag har gjort idag typ, löslongerat och fottat hihi de va rätt roligt ändå :D
Som ni kommer se så fick han ha sina nya lindor, passa honom riktigt bra tycker jag!!!
Ha så kul och hoppas ni blir nöjda ^^
Kommer gå lite baklänges ^^
Börjar med Kungen<3
Nää den ville inte som jag och kl är mkt så jag får ta de i morgon :P God natt på er!<3
Ni får en iaf haha

GRYMT!!!<3

Hoppsan, jag skulle ju ge er ett till inlägg^^ jag måste ha glömt att jag skulle skriva ett till dirket. Kan ha hänt att jag somna man vet aldrig hihi ;)
Jaja nu ska jag väl berätta hmm, vad skulle jag säga.. fan vad jag är glömsk -.-
Jaa juste, var tvungen att kolla vad jag skrev sista. Jaa sen dagen efter att jag hade kört 2.5 avstånd. Red jag bort mot dåntorp och körde ett ordentligt dressyrpass ute. Han va väldigt fin men blev lite vrng ibland för att han inte ville så trampa på sig själv två ggr.. men nu är de jätte fint :)
Men annars var han väldigt duktig. Sen i tisdags så var jag och Helena på berga och hon höll lektion för mig. Jag säger bara WOW!! Han var som att rida på pegasus, vi bara flög över hindrena de var lixom inte så att han behövde kämpa för att komma över utan de vara flöt på som jaa jag vet inte och jag är så överlycklig att vi gjorde de för att jag hade ärligt aldrig trott att vi skulle hoppa så högt igen men nu ja nu är vi där och jag är så jäkla nöjd i hela kroppen att jag vågat och att de vara flöt på så där :D:D Ni ska får se mamma filmade och jag har kunna lagt upp den på fb iaf så ni får se via den om de funkar och de hoppas jag.
Just de som kom med på film gick de jättebra men gången innan som egentligen skulle kommit på film men ja de blev lite fel den asså jag trodde inte på att de var jag som satt på hans rygg och hoppade så där ååååh!!<3<3
Vi hoppade en bana på 4 hinder liggandes på 1m !!!! Så sjukt!! :D:D:D helena bara höjde och höjde och de var så grymt, hon sa inget heller utan jag bara hoppade och jag är väldigt glad att hon inte sa ngt!! Fy satan!! ordlös, obeskrivligt är de också vilken känsla jag har just nu!! SJUKT är de ordet jag får ut som besktivning!!<3<3<3
Film:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150671968418751
Jaa sen idag då så körde jag tre varv på slingan och oj säger jag bara vilka spagettiben jag fick xD Slinga är ju på circka 2.5 km och jag körde först i uppvärmningstrav blandat med ökad trav sen körde jag ett var i galopp hela varvet (de är upp och nerförsbackar men de tog han riktigt bra!) han fick bestämma tempo och ja då kan ni tänka er de gick rätt fort men ändå lagom. Sen sista varvet blev ett på ökat trav men efter lite mer än halva så klara jag inte mer mina ben va så trötta men han ville så gärna springa så jag gjorde mitt bästa att hålla mig upp men de va inte de lättaste ^^
Men han sprang så glatt ändå haha sen på vägen hem avsluta vi med lugn trav och han lyssnade riktigt bra och lugna ner sig bra :)
Riktigt njd men när jag sen skulle hoppa av gick de inte så jättebra ^^ elr själva avhoppet gick bra men sen när jag skulle gå kändes de som att bena skulle vika sig haha jaja vad gör man inte för sin älskade kråka ^^ haha
Får se vad som händer i morron fundar på en skrittur i skogen men lite musik mmmm myyys hihi!

Tävling om en vecka då sen då blire 80 ist. hoppas på en direkt felfri runda! skulle sitta riktigt fint :D
Jaja nu måste jag sova :P hoppas filmen funkar och att de va kul att se :D hihi
Puss<3

Onödigt inlägg.

Hej! Jg ska packa sakerna som jag ska ha i helgen.. Så förvänta er uppdat. Men sen ska jag ta en springtur med vovvarna, sen soooova :) Men ett helt onödigt inlägg men.. PUSS!

Jippie!! :D

Heejsan !: D
Jaa som överskriften visar så är jag väldigt glad just nu!! :D Min häst är i dom form och han är ruggigt duktig och fin nu :D jag älskar de när allt bara blir som man vill!!
Igår red jag på volten(utan skor) och la upp travbommar på 2.5 m. Fast mendas jag gjorde de vart jag inte så glad på honom ^^ Vi har en häst som går där just nu också så de var skit på volten som han höll på och skulle lukta på. Så precis när jag tänkte att de är bäst jag tar upp tyglarna ifall han skulle få ngt ryck och då när jag var på väg mot honom(han va alltså lös och brukar gå med mig). Så bara flög han i väg i full galopp och vägra stanna!! jag gjorde allt och jag såg hur tyglarna bara flög så jag var tvungen att ropa in Helena och hjälpa mig att få stopp på honom för han vägrade verkligen ovasett vad vi gjorde och han sparka och hade sig och tvärvända och så tänkte han rulla sig och då var vi tvunga att tjoffa på honom annars hade de inte slutat bra och så gjorde han ngt så tyglarna också ner jätte långt åt ett håll.. blev sjukt rädd men han fortsätte så kom gurra in också så nu var vi tre pers som försöka stoppa honom men de hjälpte inte.. efter 10-15 min så fick vi tränga in honom för att han skulle stanna.. Sen till slut fick vi stopp på honom och jag kunde fortsätta att bygga medans han lugna ner sig -.- jaja tänkte ja nu är han uppvärm iaf haha!
Så iaf körde ja och han va väldigt fin i formen och allt lite smått stel men inte så konsitgt när han fått stå typ i en vecka förut. men de va väldigt lite :) Så jag tänkte bara för skoj skull testa i galopp! Och OJ jag är så impad på honom han klara de i båda galopperna så jävla grymt och långsamt de gick trodde aldrig att han kunde galoppera så långsamt!! sjukt stolt :')!!!! menar han klarade ju inte bommar alls förut och snubbla och hade sig och gick inte alls på 3 m men när de kom 2.5 då jävlar :D
Så sjukt att han ens klara de!! :C
hihi ^^
Jaa jag tänkte skriva mer på ett nytt inlägg blir så mkt att läsa på äng gång annars ^^
hej då så länge hihi

Älskart'

Skojjar INTE! jag har efter 100 år äntligen fått igång min spotify IGEN!!! Överlycklig brud hära asså!
Men hästarna va INTE bra idag asså, nya tag orkar inte ens grubbla på vafan problemet va.. PASSA!

Mobilblogg, förvänta er stavfel.

Jag blir så trött på vissa människor!!! Jag får utbrott på alla dessa idioter som dyker upp överallt!!!!!! Men jag ska inte bry mig... Elr jo de ska jag men inte bli irriterad mer bry mig så att jag skrattar at dom! Jag får dom sakerna du drömmer om och ändå måste du försöka trycka ner mig.? Mog1 beteende! Jag skoter i de sa länge du håller dig borta från *han, mina hästar och min familj* så kommer ingen till skada, jag kommer dock slå in pannbenet på dig om du Forts.. FYI! Men sen blir jag arg pga att min hjärna inte funkar som jag vill att den ska!!! Den lyssnar lixom inte på mig! Elr mitt hjarta heller för dej delen, vill inte gilla honom. Han är rent ut sagt dum i huvudet mrn ändå gör jag typ de.. asså svårt att förklara när man inte har vårt där själv elr satt de med Sina egna ögon elr sitt eget hjärta.. skit svart att föreställa sig att någon kan såra någon annans inre känslor.. låter lixom fel!, men va vet jag, jag är väl bara en liten flicka på 13 är som är för liten för sånt här?! Om ändå, om man fick vara barn igen!!! Fast dax skulle jag ju ijte ha haft Hawkie elr kanske inte ens Curry.. okej jag vill va 13 fast med vänner och sånt shit som kan beete sig normalt?!?!?! Är de för mycke begärt? Helt ärligt blir jag alderless snurrig i huvudet av att bara tänka så har... menmen vad ska man säga till en kille som han, efterblivet Gullig och kan bli värsta idioten på 1 millisekund... Aja ska sova nu, SWEET DREAMS!<3

Skype

Hej, just nu sitter jag och lyssnar på när Natta enivisas med att sjunga Michael Jacksson..:)
Aja, I dag tänkte jag dra med kanmeran IGEN :) och se om jag ska fotta Denice. Hon kanske vill slänga i hop ngn snygg outfit och ta lite pics! Sen tänkte jag tvinga pappa att ta pics på mig och knubb ponnyn som ska GÅ PÅ VOLTEN FÖR FÖRSTA GGN PÅ ÖVER 1 1/2 MÅNAD :D happy face på mig asså!:)
AA.. så jag planerar att försöka få tag på DENNIS! hehe.. Men hon kanske redan är klar men vad vet jag!
JAHA! nu ska jag fixa mig och dra mig mot stallet ;) Kolla lite bloggar först bara :)
/Wilma

mkt på än gång

hejsan, jaa sist jag skrev var jag ju inte på de bästa humöret.. De blev lite ändra ändå, men ni ska förstå att just när jag skrev de så var de inte bara för att utan så illa var de verkligen.. Men nu har de blivit bättre faktiskt, Nicke jobbar på helt okej, men ja vi får ju bygga upp lite mer nu.
Sen måste jag berätta att denna hoppryttare(jag) vann just dressyren på skolan jag är så sjukt solt över mig själv lite men mest hästen jag hade. Hon är så sjukt fin och duktig!!! jag önskar verkligen att jag fick henne för jag vet vilken jäkla kapacitet hon har även i hoppningen. Såå henne skulle jag lätt köpa från skolan. Fick 186 poäng :D Super!!
Sen idag fick jag reda på ngt gällade nicke som gjorde mig så ARG på honom. De va inget att han inte lyssna och bla bla när jag red. utan han är så fruktansvärt otacksam när man försker göra ngt för honom, så idag sket jag i att rida, för jag var så arg att jag visste att de kunde gå ut över honom och de ville jag inte även om de va honom jag va arg på.. :( Pallar inte skriva vrf för de behöver inte alla veta, men va dum iaf.. Super besviken på honom..

Men i morron ska jag rida på volten och köra en genomkörare.. Alltså göra honom mjuk och sånt. Sen ska jag kolla om Helena har lust att hänga med till Berga och hålla hopplektion för de är så stort och najz där så de skulle vara kul och eftersom jag går där får jag ju rida gratis i ridhuset även om jag inte har hästen där. riktigt najz!! :D

Ja juste sen måste jag få skryta lite till hihi (sry)
Ja fick MVG i ridning :D:D Åhh vad glad jag blev så sjukt roligt. de va inte många som fick så är väldigt nööjd!!
De va sista gången ja red på bergas hästar så jag är super glad att de gick bra med båda ritterna även fast jag fick 8 fel i hoppningen men de va andra gången jag red den där hästen och han va rätt lätt men ändå svår och liiiten ^^
men jag är nöjd och de va kul att testa olika hästar :)
Min häst som jag fick i hoppningen hade typ aldrig hoppat så han och jag gjorde stoooora framgångar!! Han klarade inte ens att hoppa sockerbitar först sen tredje sista gången hopapde vi trippelbar(lågt) och sen hoppade vi oxer och räcke på 70-80 cm Han va super duktig!! Men så fruktasvärt SEG och ingen reaktion på skänkeln typ. Så jag kände att jag vill inte ha honom i hoppningen men de hade nog gått bättre om jag haft honom faktiskt han är sjukt stor och väldigt dressyrig. Ja eftersom den inte hade hoppat ^^
Så den hästen jag hade sen på hopprovet var första gången jag hoppade honom och dan innan va första gången jag provred honom lite kort på slutet av ett hoppass:P

Men super nöjd över dessa veckor och min fina dressyrhäst va sjukt fin varje dag elr ja ngt mot slutet fick hon nog träningsverk så vart lite vrång men släppte som tur var när jag väl skulle rida programmet så lyssna på allt även om formen kanske inte var bäst! Men super nöjd ändå :):):)

Nu ska jag fortsätta kolla på letsdance och heja på pär-ola!! :D GLÖÖM INTE RÖSTA!! :D:D:D

Hej då!<3


Långfredag!

Hej, nu ska jag berätta om min dag :)
Jag kommer upp till stallet och mockar åt hawkie  (den lättaste, curry är som en gris :))
Mamma va snäll och mockade åt Curry :* på henne!
Jag tog in och fixade Hawkie, sen tog vi ut och fotta henne..Sen tog vi in Curry och gjorde iårdning honom, Sen fotta vi honom med :)
Sen tog vi ut båda och fottade dom tsm ;)
Senare kom Gurra och skulle sko Hawkie! FINALLY, nej men man kännde att hon behövde skos :)
Då tog jag ut Curry och fixade honom och drog ut ett varv på slingan, eftersom att han gick 3 varv i går så fick han bli av med mjölksyran i dag :) När jag red lyssnade jag på dom HÄR, HÄR och HÄR, jag vet att det är Justin Bieber men låten är FAKTISKT bra! :) På vägen hem gick min lilla pålle i BRA form!!! Gilla om jag höll på att döö?!? OMFG va fin han va!!! ville typ inte sluta rida!!!
Sen när jag kom tillbaka fixade jag Hawkie och drog ut på volten.. Hade Curry's bett, ett Nova-Bett.
AAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAGGGGGGGGGGGAAAAAAAAAAAAADDDDDDDDDD
vilken ponny säger jah bara..HON VA SÅ HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR FIIIN!!! ojoj!?!?!
AA shiet vilken dag jag har haft!! synd att de va snöstorm, men DET BRYR JAG MEJ INTE OM!!!!!!!!
(Fick jag va med oxå :D)
(Han ser risig ut på bilden men han ser inte riktigt ut så! :))
/Wilma!

Bilder, NYA!

Hej!
Just nu sitter jag och laddar över massa fina portättbilder på Hawkie och Curry!
Dom förstördes lite av snön men dom är kuliga att kolla på :)
Smakprov! :D

Fina ponny!
Känns bra att uppdatera er på Curry(bilder) :)
Hehe!
Nu ska jag göra ett inlägg om dagen, så vi ses där ;)

RSS 2.0