"If people are trying to bring you down, it only means your above them"

Tju bree!! Nej men jag har mobilen så "" stavfel"" kommer!:)) Jag har smörjt och mockat än så länge men nu har jag ätit så att jag orkar va i stallet.. och nu ska jag gå ner och fixa morron och kvälls mat och packa hö påsar :) gud så roligt.. men men de e ngt som måste göras och de bästa är att efteråt får man rida!!!:)<3 YEEY!!:))) Men Håkan blir lite uppmjukande för på volten och Cullin blir det ngt värv på slingan elr bort till dåntorp!:) men nu ska jag fixa klart:) PUSSPUSS!!!<3

Rubrik hmm

Nämen tjenare ;D

Dagens ridpass gick till att hoppa, det gick helt okej i början. Men sen gick de så sääääääämst!
Skulle hoppat et höjt räcke och de gjorde han men de var nära marken igen :(
Vi höll alltså på att gå omkull igen..
Så nu är mitt självförtroende för hoppning borta :( Han gör mig osäker och jag vågar inte längre känner jag.. jag som levde för hoppning men nu är de borta vad jag känner just nu..
Jag hoppas verkligen att de blir bättre för om jag inte är säker kommer vi aldrig komma över, han har ju inte de bästa självförtroendet..
Men men vi får hoppas de blir bättre men tanke på att jag ska träna för Pelle på onsdag och torsdag vill man ju inte komma som en mes.. eller ja mes är man väl inte men väldigt osäker lixom :/

Till ngt roligare:

Var med Rebe och Mika på tävling på runsten.
Rebe fick felfritt 60 o 80
Mika fick felfritt 70 och vägran 90

Men de var roligt. Eller ja de var ju typ 30 per start och de var mindre roligt..
Men men de var trevligt att träffas :)
Försökte ta några bilder. Jag hoppas de blev några :)

god natt o puss

//D
Första ridnignen efter knäskadan (7 veckor)


Toodels!

Hej!! :)
Jag ska berätta om i Onsdags när vi va hos Pelle!
Vi började med lite övergångar och sånt.. Uppvärmning helt enkelt !
Sen började vi på jätte små cavaletti bommar man va tvungen att ha jätte sammlad galopp.. jag e inte den bästa på det i nuläget.. men sen gick det tillslut när jag började förstå! Sen fick jag hoppa en kombintion med ett 40cm hinder sen 6 galoppsprång ett rättupstående sen 2 galoppsprång och sen ett till rätuppstående och sen ett galoppsprång och sen en oxer!!! DET VA UNDERBART!!! Hon bara flöt över hindrena ingen tvekan överhuvutaget!!! det va såå skönt man bara kollade på hindrena efteråt och bara njöt av glädjen att man hade klarat det!!! <3
Idag red mamma cullin och jag red håkan på slingan, med tanke på att det var jätte mörkt och hon va lite ur fokus i början e jag nöjd med dagens pass! hon hade lite överskottsenergi men hon är jätte duktig på att kontrolera sej själv trots att hon bara e 3! :)
Men nu ska jag slänga upp en bild på CURRY!!! <333 min älskling!!!
Han e ju för sööt!!!!!!!! <3
PUSSPUSS!!!

Bilder alltid bäst :)

Hejsan alla glada :)

jag tänkte att detta blir lite text och mkt bilder :)
Tänkte bara med den lilla texten berätta att idag red jag på volten för Helena och de gick ruggigt bra. Med tanke på att han är väldigt stel och så eftersom jag inte kunna rida ordentligt, så idag jobbade han på rikrigt bra i skänkelvikningarna och 8:an. Det som gällde denna 8:a var att han skulle hålla igång och gå i form och de fick jag till väldigt bra tycker jag :)
jag är väldigt nöjd, han var lite små dum ibland men förstår honom helt, så nu ärre bara att jobba på framåt :)

Före:
(En av de första ridpassen2009)

Efter:
(2011)

2011

2010

2011
(tävling)

2010

2011

2010



2011

2009


jaaahaa :))

Heeejsan :)

Jaa eftersom Wilma har kommit igång med bloggning kan jag väl också göra de. Så de verkar som att bloggen blir kvar iaf :)

Då kan jag väl berätta nu att Nicke är tekniskt sett friskförklarad!!
Han har varit super duktig de senaste dagarna och jobbat på ritkigt bra, det ända nu som är sjukt jobbigt är att han är super stel igen :/ skit tråkigt.. men men jag ska börja jobba igenom honom nu och köra skänkelviknig, fram- och bakdelsvändningar varje ridpassp på volten, samt köra 8 också. Men i början får jag ta de lite lugnt och smyga in på den så han vänjer sig med den igen. Men kondisen är kvar iaf tom bättre nästan.
Idag när jag red bort mot dåntorp och skulle rida hem så vart de en väldigt lång galopp och ganska snabb också XD Som tur var så träffade vi inga hästar. Han körde och höll den i nedförbackarna och allt såå grymt. Så när jag kom tillbaka och hade skrittat av så hade han 46 i puls ^^
Det var grymt med tanke på hur han sprang haha det var AWESOME!!

Så ja jag har då inte kunna ngt denna vecka att vara med på pelleträning och jag har saknat de as mkt :( Jag har hoppat en gång på en månad :/
Men nu nästa vecka på lovet blir de om allt funkar och de blir de TVÅ pelleträningar :D ONSDAG o TORSDAG :D

Ja de var nog it :)
Vi hörs i morron puss!<3

//D


F****** matvärd

Hej som rubriken lyder så e jag Arifa, Ebru,Jeppe och Micke matvärdar.. skit tråkigt men det roliga e att man hinner blogga!! Men eftersom jag här t9 på mobilen förvänta er många roliga stavfel!:) men jag hinner inte skriva en bok eftersom jag här mobilen!!! Men i alla fall så ska jag typ va social mee arre nu så bye bye!!:)<33 Pusspuss:)

Snabba uppdt.

Tjatja Bloggen!
Nae men i alla fall nu så  ska jag berätta för er om min ridning på Hawkie i dag!
Jag tog ut henne och fixa hon ar relltivt lugn men det kanske bara va lugnet före stormen och sen fixade vi och det gick as braa! jag tog ut henne och satte upp och började skritta, jag hade en jätte bra focusering i från början till slut och hon lyssnade!!
När jag skrittade och travade fram så gjorde jag massa svängar och krullidutter för att hålle henne sysselsatt..
sen red vi överggr och de gick som en dröm.. hon va pigg och så men ändå!!
Helt himmels va hon hon va så super duktig och jag vart så stolt för jag brukar inte rida så mycke i mörkret med henne så jag e sååå jäätte nöjd!!! <3

25-10-2011

Hej i dag va jag i skolan och sista lektionen på tisdagar e alltid f**** spanska och då hade vi fått ballonger och sen lekte vi med dom och sen putta micke bort min ballong och Patrik får damp o bah.. UT!!
Aja nu ska jag till stallet och jag ska rida Hawkie på volten och sen ta cully i paddocken! Det ska bli spännande att se vad hon hittar på för knas i dag da! men jag hoppas att Helena e där och hääälper mejj! :)))
Men nu mååste jag byta om och gå :P
Puss alla mina underbara läsare!! <3

Håkan och Cullin<3

Hej på senaste tiden har jag blivit lämnad av Helena, elr ja inte lämnad men hon har ju oxå ett eget liv och sina ega 3 hästar och 3 andra hästa på de!
men men så därf har det inte gått helt bra med mej och hawkie.. helt enkelt för jag känner inte henne så bra + att jag tror att jag börjar bli lite degig i bollen... men grejen e den att jag får helt enkelt rycka upp mej själv för från och med nästa vecka ska jag hålla koll på skolan + hästarna + bloggen!
det är ett schema utan dess like men jag måste ta tag i mej själv för en blogg e väl inte så svårt att ta hand om?!
Men nu till cully:
jag hinner inte med så mycket för jag ska göra ett schema till alla mina små söta ungar efts. mamma måste följa med mej med cullin när jag rider ut för jag e inte så trygg + att de e älgjakt just nu + att hon bara e 3!!!
Schema:
Måndag: Vila för båda, plugg, Bloggning!
Tisdag: Rida Håkan, Mamma kör Cully, komma hem kanske
bloggning och om måste plugg!
Onsdag: Pelle-träning med håkan, Cullin i paddocken, nada plugg elr blogg!
Torsdag: Jag rida cully, plugga (om jag måste) blogga!
Fredag: Mamma rider cully jag rider håkan! Blogga!!
Lördag: Kanske hittar på ngt(annars kan jag ju inte säga att jag har ett liv) och rida cully! Blogg!
Söndag: Rida håkan och mamma kör cullyn, om jag inte har en massa annat bajjs att ta hand om så blir det väl mycke blogg och plugg!!


Jag tror att mit schema blor f**** perfect!!!!! <3
hahahah
Jag kan inte sluta garva!!! <3
PussPuss!!! <3

Helllluu :)

Jaa det finns inte mkt att skriva om. Jag vet ärligt inte vad jag ska göra, asså jag har börjat tycka de är rätt tråkigt att hålla på med denna blogg för jag vet inte vad jag ska skriva och de kan inte vara kul att läsa om inprecip samma saker varje dag, asså vad vi har gjort med våra hästar. Jag menar de händer ju inget.. :/
Såå tråkigt.. Sen så tränar jag och Wilma inte så mkt tillsammans heller eller knappt rider med varandra så lixom de är ju skit tråkigt att ens försöka.. :/
Åhh jag vet inte...
vad tycker ni få som är kvar?
STANNA KVAR?!
eller
SLUTA....

Jag vet inte alls hur jag ska göra..
Men ja.. hjälp mig..

Kan iaf berätta att Nicke är på god väg att bli hel igen. Körde honom idag och han var riktigt duktig och höll ett 25-tempo väldigt bra :) Man ser inget fel på honom i traven, det visas lite mer i galoppen men de kommer gå över också..
Eftersom han måste röra på sig och använda bena blir de låååg gymnastik hoppning :)
Jag hoppas han är hel i morron eller iaf så man kan rida ordentligen.
Här om dagen så körde jag trav på volten mest och träna på att han skulle kröcka på nacken och ibland jobbade han tom under sig så de verkar ju som att de bara blir bättre :) Från hela början var han helt oren och hoppade fram i traven men gör han inte alls längre så de måste ju betyda ngt bra :)

Jaa och snart blir han snaggad också, tänkte göra de i morron men så kom jag på att de är tävling för Focus på travet och eftersom jag har prao och följt med så mkt måste jag ju med nu också ^^

De var nog allt, god natt och puss!<3

//D

(G.K. InFocus)


Har en RIKTIGT bra ursäkt!!

Hej jag vet att jag suger på att  blogga men varge dag som går så tänker jag på om jag ska blogga men jag hinner inte!!!! De så hät att just nu har jag ett 3-Årigt hopp sto vid namn Ladyhawk C på prov till slutet av året och om det funkar mellan oss så kanske vi ska köpa henne!
ALLA kommer fråga om jag har bestämt mej men Nej jag har inte bästemt mej än för vi e fortf. i utväckling!!
men men mitt schema för bloggen blir att göra 100000 tidsinsällda inlägg på helgen så ni får ngt att läsa, MEN då vill jag ha kommentarer!!!
Ska snacka med dennis också så vi måste börja blogga i gen men eftersom att vi har hästarna så blir de tajt!!!
Har inga bilder på mej och hawkie än men aa och juste hon kallas
Hawkie elr Håkan! :) <3
PUsspuss bloggen!!!

upps :)

Hejsan de var länge seen ^^

Tycker de är såå drygt att blogga för de finns inte mkt att skriva och de blirde gamla vanliga hela tiden och de är inte så roligt heller.. Men men

Nicke och jag kämpar på, han har fått lite små problem så jobbar oss uppåt igen och jag hoppas på att få komma ut igen :)
Men de kommer gå fort och vi är på riktigt god väääg :)
Vi har ju världens bästa Helena som hjälper oss med allt och gurra också :):) kram på er !! :D

Men ska slagga. natti :) puss

//D


Rösta rösta rösta :D

http://contest.vizibly.se/like/2537b360a345be72f963540d78d8b683/?app_data=2537b360a345be72f963540d78d8b683

För er som inte röstat PLZ do it!! :D

Foto by: Vendela Henriksson

Vet att jag har pissoa men om ngn har ngt att påpeka sa ta d med mej och inte på bloggen!
Islandshäseeen :))) /WILMA & CULLI

3. det här behöver jag träna på!

Jag måste träna min mage inom hoppningen och sen måste jag träna på att sitta sitt och mina händer behöver lite finslipning :) d e nog d tror jag  :)) <3

2. När & varförjag började rida :)

Jag har ingen bild på d :(
Men jag började när jag va 4 och då började jag på skutansgård och sedan vidare till Tungelsta riskola och hade medryttarhäst och sedan egen och sedan har d varit så. :) jag vart nog fast för d va farligt och skit kul att lära sig mer :)

1. En bild på favoritponnyn

Självklar som ALLA vet :))
gullig!!
(vendela heniksson)
ssöööööötis :)
(vendela henirksson)
Skriver fler tisinställda nu yjue! :)<3

Inaktiv.se

Hej!
Jag vet jag e fett inaktiv men d finns BARA bra andledningar till de :)
men slut tjatat!
jag pallar inte lista upp allt men kolla in här så för ni reda på va varje inlägg e om
De är i 30 dagar och ibland kan de komma mellanrum :))
Men jag e jäte bissy nu för tiden så bloggnig kommer i 2:a hand: ((<33

RUNSTEN:)

I morron bliire träningstävling på Runsten:) jag kommer inte satsa ngt utan bara se till att vi kommer runt den iaf :)
Men jag tror de kommer gå helt okeej iaf.
Idag tog jag ett varv på slingan med honom, tänkte bara skritta men han var så pigg och glad på att springa och jag litar så mkt på honom så vi körde full galopp på bettlöst :):):) Han var sååååå duktig!! Han var grym och super lyhörd!! helt enkelt awesome!
så de kändes bra och de till tävlingen :)
Undra vad folk kommer säga om de ser med tanke på hans sår på mulen.. sånt ororar mig hela tiden.. men men de går nog bra :)

Men nu ska jag sova. hoppas på att skriva mer i morron :)
God natt
Puss<3
//D


RSS 2.0