Omkullridning :'(

Hejsan alla :)

Ja idag då hade jag hopplektion för Helena. Nicke var riktigt fin idag, han jobbade på riktigt bra och var mjuk och fin. Sen skulle vi börja hoppa och de gick helt okej till hon höjde så räcket låg på drygt 90 och oxer 1 m kanske eller ngt vet inte riktigt.

När vi då skulle hoppa räcket så gick vi omkull.. Jag vet inte riktigt vad som hände lite små grejer bara. Men jag minns inte att vi vände upp mot hindret ens..

De jag kommer ihåg är att vi slog i bommen och den smällen hör jag i mitt huvud hela tiden och sen att jag svagt svagt såg hans huvud skrapas i sanden och jag minns att jag höll kvar i tygeln sen är resten svart.. Det var sjukt läskigt.. Helena och Wilma har berättat lite och de var typ att vi gled på kruset och sen att nicke låg brevid mig hela tiden tills Helena tog honom.  Älskade skrutten fick en chock han med :(:( Ena skyddet lossna men som tur var gick de inte sönder(Fast de hade jag inte brytt mig så länge Nicke klara sig) .. Aa asså fyy fann säger jag. Enligt Helena så hade de gått upp för vi gled på gruset..
Jag hatar när deet är svart.. Men sen så skador, ja Nicke skrapa "bara" upp lite på mulen. Jag "vakna" med blodsmak och ömt ben.. Jag var helt palyserad.. :( Men nu har smärtorna kommit och de ömar ungefär i hela kroppen och jag tror att jag laddande med huvudet inåt eftersom jag har lite ont i Nacken där och att jag såg nicke huvud typ. Asså jag tror de, det är som sagt väldigt svagt :/
Som tur var hade jag och Nicke riktig änglavakt.. fyy fan säger jag bara!! :(<3
Min underbara ängel låg vid min sida och han visade inga tecken efter på ömhet då så de var jag överlycklig på!

Sen när de var lugnt tog jag ut Nicke igen och skulle hoppa upp och hoppa lite igen för att inte var rädd. Men skulle ta ett varv runt stallet först i trav för att kolla på lite hårdare underlag. Han visade inget.
Så jag gick inte på volten och började trava lite. Jag gick på räcket men både han och jag tvekade så han tog ett jättesrpång i trav men jag tog man tag men jag hade fortfarande känslan att vi skulle gå omkull då.. Sen tog jag i galopp både räcke och oxer.. Vi var lite osäkra båda två. Var nog mest jag men jag tänkte inte ge upp. Vi höjde upp oxern och jag körde på så på oxern tog jag ett man tag och de gick riktigt bra. Då slutade vi där.
Så i morron ska vi ta typ 10 språng endsat för att vi inte ska vara rädda och dessutom ärre tävling på söndag så jag hoppas att de kommer gå. Vi ska göra vårt bästa iaf :)

Men de var nog allt, eller ja de får inte vara med helt enkelt.. :)

God natt på er!
(bild på Nicke mule :(
Puss<3
//D


Prraao o ridning

Måste bara börja med att säga att jag var med på 3:de tävlingen igår och Focus vaaann!! Det var såå sjukt och han var gryym!

idag jaa jag kom gjorde ordning till Nicke och sen fixa jag tre hästar efter varandra som Helena och Gurra skulle köra :) Det var kul, jag tycker de är så kul att bara så sele och de. De är ju lite spec. Så de är kul :)
Sen red jag skrutten gick inte alls bra. Vissa tillfällen men hela han var fel idag.. :(
Jag blev lite små arg så kände att jag var tvungen att avsluta så de inte går ut över honom. Han kan inte råför hur han var idag. Men ja vi ska fortsäta kämpa :)<3
Träna på form och körde lite åtta och skänkelvikning

God natt o Puss<3

//D


Älskade älsklingen!<3

Min häst har blivit så jävla gryyymm!!!!<3

Idag blev det ett lugnt pass ett varv på slingan. De gick väldigt bra, tränade på fattningar från skritt och han tog de ritkigt bra!! mkt stolt :D Han var jätte duktig och lyssnade super bra både från att fatta galopp från skritt och från halt till trav osv. Ingen form idag eftersom vi körde hårt igår hoss bästa pelle!!
Många plus på busen idag!<3<3

Puss<3
//D
Världens snyggaste Nixon!
Fotad jag! :)
(tävlingen hos Monica)


Pelleträning/Tävling på runsten

Hejsan svejsan alla.
Jätte ledsen för att vi inte har uppdaterat på ett tag. Men jag hade tappat musten helt att hålla på och Wilmas anledning vet jag inte. Men tänkte berätta lite kortfattat om allt som hänt :)

I söndags tävlade vi igen och de gick väldigt bra. Helt klart en av de bästa, felfri 60 och 4 fel i 80. Men som sagt super nöjd för denna gång hade jag broms för de mesta!

Sen idag vare pelleträning och de gick väldigt bra. Nicke kämpa på riktgt bra och vi körde en serie på slutet som var väldigt svår. Ska lägga upp en bild på hur den såg ut sen :)
Men jag tycker han var riktigt duktig, fast de var väldigt jobbigt för jag hade ingen broms och de var skit tråkigt.. Jag blir väldigt ledsen, nästan gråt för jag tycker inte de är roligt.. men jag kämpar på och kör hårt. Han blev självfallet bättre men ändå inte riktigt. Men jag tror de var ngt med en tand också därför han höll på mkt idag. Så jag äv vädligt nöjd med tanken på vad vi hoppade :)
Blir nog onsdagar hedanefter för de känns som vi passar bättre där eller så blandar vi lite. Men fick iaf mkt beröm idag av många så de var riktigt roligt :)!!

Nicke är ruggigt snygg nu, han har börjat få en riktigt fin form och är skit fin verkligen!! :D många plus på honom!!

Bilder från idag och tävlingen kommer senare :)
(Ja video från tävlingarna kommer. hihi :) )
Väldigt trött om dagarna så orkar inte göra så mkt längre.. Men men ska försöka komma igång med bloggen igen :)


Snälla snälla röösta!

Hejsan alla!

snälla snälla snälla!
Rösta på mig och Nicke på hööks! Skulle betyda så mkt för hoss mer än guld värt!!<3
Sök på mitt namn : Denice Nickelover Gustavsson

http://www.facebook.com/hookssverige?sk=app_207590945965667

puss<3 och tack<3

//D


Tävling + ridning

Tjooollooohh

Ledsen att jag inte har bloggat ngt men har inte haft lust och varit väldigt trött + att jag kunde inte blogga igår eftersom jag var ute på kvällen. Men nu är de bäst man gör de då :)

Tävlingen:

Ja det var nog en av de värsta.. Eller visst de var skit kul där att få träffa alla underbara!! :D
Men nja asså ja han var ju som han brukar vara, helt galen och han hade ingen broms( måste lämna in honom på verkstan tror jag) han var inte alls rolig + att banan vaar lite liten för honom tyvärr.
Så iaf i 50 fick vi 8 fel och sen 70 8 fel. Men de är ju rätt trånga hinder eller vad man ska säga men han klarade ett iaf och de var äldigt duktigt. Knappt att vi kommer imellan ^^ Men de var inte rivningen jag bryr mig om för de var så svårt ändå. Utan de var de att han var helt ur fokus och de var allmänt trååkigt.. Visst på de här "vanliga" hindrena gick de väldigt bra och han var väldigt fin i framoppningen och så. Men han kicka som jag vet inte vad och så tappa han galoppen och så blev de kaos.. så ja de är därför jag inte alls är nöjd.. så synd.. :/
Men vi ska fortsätta kämpa och ska ta träningstävling på runsten på söndag 60 o 80 så vi får se hur de går :)

Ridningen:

Ja jag vet att han tävla igår men han behöver röra på sig mkt med den energin han har så testa jag bara idag var första gången att ta ett halft hårt pass på volten och han var huuuuuuur fiiiiiiin som helst!! Super mjuk, gick i form i alla gångarter eller ja i vänstergalopp var de väl inte helt men i högergalopp och traven var han så mjuk och fin. Jätte följsam och lyssna skit bra! Körde att jag skulle hoppa ett pytte hinder bara för att få upp honom och sen göra halt direkt efter typ och han tog de riktigt bra!! Det blev lite kickningar i dag med i vänstergaloppen bara som de brukar bli men ja inte lika mkt och när jag sa till så sluta han. Han var super super idag verkligen!! :D
men han vill lixom sakta av i vänstergaloppen när jag ber honom att gå ner i form och då måste jag trycka till med ytterskänkeln så han håller igång och han gillar inte de riktigt eftersom han inte vill jobba.. Men men jag kämpar på men jobbigst är när han laddar fel så de blir typ nån blandning mellan trav och galopp eller kors men då fattar jag bara om jag fortsätter som inget. Då blir de jättebra!!

Nu ska jag sluta men vill bara säga igen!
Faaaan vad grym han var!! Så jävla synd att igen kunde filma eller fota!! ååhh, måste få med mig nån som kan fota när vi rider dressyr så ska ni få se skillnad :D<333

(Bilder och kanske film från tävlingen kommer)
Men nu ska jag sova. God natt med er =)))

Puss<3

//D

(Bild från Rebe)


Tävling hos bästa Monica

Jaha då var de dags igen för tävling för mig och Wilma. Denna gång ska vi till min "gamla hemstad" hihi eller ja man ska väl säga så här. En av de bästa platserna och ställerna jag har ridit på! Till alla underbara människor som jag saknat!<3
Det är omhoppning och sånt så de är placering alltså så jag hoppas på nån iaf. Men Nicke är ju inte bäst på de ännu en de kommer och de är ju bara bra träning :D
Vi ska kämpa så får ni se hur de gått senare :D
Ska ha med en av de bästa fotograferna Vendela och sen mamma som filmare så nu blir de bilder och filmer igen :D
hihi hinner inte ens med att göra den andra filme innan en ny kommer (A) men men älskar de :D

men nu måste ja sova. Vi hörs i morron
God natt
puss<3

//D
(smakprov från runsten fotat av Vendela)


Världens bästa kamel!

Salut everyone :D (ledsen för franskengelskan)

Jaha vad har vi att berätta idag då hmm. Kanske ska börja med igår då eftersom jag inte skerv ngt om de hihi

Jaa först red jag runt lite själv på volten men kändes som jag bara fläng red nej men asså känns som vi inte kom ngt vart utan bara tränade på att han skulle gå i lugn galopp och byta den osv. Visst är de också bra träning men de var ju inte de jag skulle göra.. Men ja sen så bad jag då om Helenas hjälp för jag var fast och behövde en lite knuff. Men denna gång hjälpte de inte han eller jag var konstig så jag gav upp och släppte allt..
Men så frågade Helena om hon fick rida och ja eftersom jag var död och han behövdes ridas så fick hon testa. Det gick väldigt bra och såg riktigt bra uut :) (Nu vet jag vem jag ska fråga om jag inte orkar rida nån dag ;) )
Hon sa flera flera ggr att hon tyckte han var mysig och de byter jju mkt men samtidigt inte eftersom de har jag vetat i snart 2 år ^^ hihi
Men jaa sen fick jag sitta upp igen efter cirka 40 min kanske, han var väl bättre men jag orkade verkligen inte ngt jag vet inte vad som var fell :/ Men jag kämpade på så mkt jag kunde och körde lite skänkelvikning ist :) De gick väldigt bra, han är väldigt duktig på de. Men han är ju lite konstig i de olika varven är han helt olika men ja jag är ganska nöjd över hans insatts :)<3

Idag red jag igen och då red jag ut. Idag hade jag mer krafter så då jävlar kämpa jag som en gnu och Nicke med. Han fick gå i form ungefär 2 varv på slingan ;D sen körde jag ett till varv och körde lite inbromsningar och ökningar sånt är väldigt viktigt med min rejser kamel :D
Men idag var han mkt bättre, blev lite sura miner ibland men mkt bättre idag än igår iaf och sen på vägen hem körde jag lite ställning och skänkelvikning vilket fick + idag :D Sen fattningarna och de lyssnade han riktigt bra på skänkeln men inte så mkt i munnen men men de gick bra. Han la av lite ibland så fick väcka honom lite. Men jag red utan sporrarna och tog långspö och de gick så mkt bättre då. Så ska nog fortsätta träna utan sporrarna när jag kör de där och ha dom bara när jag hoppar och tränar för Pelle. Det är nog skönt för honom, han gillar dom inte riktigt ;D hehe men ja fortstår honom hehe :D

Jaa det var nog allt för idag, god natt och sov gott med er :)
Puss<3

(Juuuuste! film är på väg :D)
//D


Tävling!!

E med och tävlar om lösnagrar HÄR I FRÅN!!! <3

Mammas snygging =))

OOolaa

Finns inte mkt att säga idag :) Blev inte ridning utan jag tömkörde honom och på slutet satte jag på snodd som funkade rikrigt bra :) Han var väldigt duktig. Jag fixade allt åt Helena också med mat och de. Sen vet jag inte vad jag gjort men min arm värker.. jaja skit samma. Hmm sen finns de nog inte mkt mer att säga ((:

Men ha d, god natt :)
Puss<3

//D

Litet smakprov från tävlingen på södertörn :)
Jag ska göra film måste bara lägga in de på datan ;)


Lilla skogsritten blev långritt!

Nämen hejsan på eeeer!

Innan jag berättar vad man gjort tänkte jag bara säga att om jag o Wilma rider tillsammans så kommer jag skriva för oss båda. Visst vet jag inte hur hon kände de men jag kan se också :) hihi så slipper hon tänka på de.

Men ja idag då tänkte vi att vi skulle rida liiite i skogen, så vi började med att testa nån slinga där på travslingan mend en kom vi ingen vart typ eller jo vi kom väl typ runt/tillbaka på ngt sätt. Sen fortsatte vi lite och gick in i skogen mitt i slingan o det var en väldigt tevlig skog där förutom att Nicke sjönk ner lite med ena benet men vi vände och tillslut om vi ut nån stans. Trodde aldrig att de var nån sån skog när man red runt där :P Men ja iaf, sen red vi mot dåntorp men svängde ganska snabbt upp i en skog och följde nån stig där, så kom vi ut så jag kände igen mig lite men så valde vi typ fel väg elelr ngt så kom vi lite smått vilse xD Ingen av oss hade mobil så de var bara att rida (A) hihi men så fortsatte vi bara och hade redigt kul där mitt ute i ingenstans xD Sen kände se som vi börja komma nån stans och ja trodde fan vi hade kommit till handen xD men som tur var hade vi ju inte de men ganska säker på att vi hade kunna ridit dit om vi hade valt de andra hållet av stigen om man säger. Men ja så fortsatte vi och vi fick gå över två träbroar hästarna tyckte inte de var toppen men de gick bra :P Nicke var väldigt hetsig och så men gick bra. Vi red på våra bettlösa hela vägeen :D duktiga små pållar.
Jaa juste ska kanske fortsätta vi är ju itne framme ännu xD Ja sen kom vi ut där vi börja känna igen oss och så gick vi ut och då var vi i åby xD haha men jaa de funka ju också så gick vi in i skogen igen och hitta en väg så kom vi ut i håga och därifrån red vi hem. Jag tror nog att den biten av ritten var nog roligast de tror jag nog Wilma tyckte också hehe. Jag gjorde bort mig lite (A) Men jaa de brukar jag göra när jag rider på långritt för jag blir lite övertrött då. Men tror Wilma blev de lite också eftersom hon Vinka först till fel bil eller de var en sån dom har men inte dom i bilen xD hahaha

Men vi hade iaf skit kul och den s.k. liiilla ritten gick ut på 2 timmar haha. Vi vara bara i den där lång vägen i minst en timme asså trodde aldrig den skulle ta slut xD haha
men jaa de gick bra iaf och så fick Nicke massage på rumpan också. Först var han extremt jobbig men sen slappna han av och märkte hur skönt de vaaar :)

Var meningen att vi skulle filmat lite och så men ja som sagt ingen hade mobil så gick inte så bra xD

hehe men nu ska jag sova. Börjar visserligen inte förrens tjugo i 2 i morron xD men alltid skönt att soooova :D

god natt och hoppas de var bra med text hihi :D
Puss<3

//D


Jag vet, jag vet... Again!

Hej?
Jag vet att jag suuuuger på att blogga men jag har typ aldrig tid.. går upp för att dra till skolan kommer hem gör mej i årdnig och sen drar jag till stallet och sen kommer jag hem vi 9 och då ska jag duscha och äta och sen e jag så slut så jag orkar inte blogga!
Nu ska ni få veta vad jag vill ha:
Till Cullyn:
Stl: cob
Pullarträns Claridge House
Stl: 10,5
Tränsbett Horsepower
Stl: 10,5
Bett Nova
Stl: Cob
Grimma + Grimmskaft
Ryktborsten stUbben
Stl: Small och Medium
Damasker Showmaster
Stl: Ponny
Senskydd Equi-Guard
Stl:Ponny
Bakstrykkappa Equi-Guard
Stl: Ponny
Allroundschabrak Advantage Gold Medal
Stl: Ponny/Full (ponny stl har tendenser att va för små)
Fårskinnspad Genuine Sherpa
Stl: 145cm
Stigläder Claridge House
Stl: 110cm
Lädergjord Med Platta Claridge House
Till mig:
Stl: 37
Stallkänga Frost Steeds
Stl: Venne?
Säkerhetsväst Racesafe
Stl: S
Jacka Unisette CRW
Stl: S
Ridoverall CRW
Stl: S
Väst Fodrad Arlia CRW
Vill ju Ha TRETORN ADVANCE!!! Men har fasnat lite för dom andra från hööks?
Stl: 37!
Tretorn Advance & Läderstövel Horsehead!
Tack å Hej! Nu ska Jag dra mot stallet tror jag :))))
/ W


ridning o hiss

Tjoo, har inte börjat med filmen ännu men den kommer :D
Men tänkte bara säga att idag red jag ut ett var på slingan med mitt nya bettlösa träns(kommer bild) jag tycker de är så himla grymt. Det är typ samma effekt som ett bett. Jag körde lite snabbare galopp bara så han fick sräcka lite och så stanna han så fort jag bromsa utan att bråka eller några dumheter!! Månda pluss på de! :D
Såå de får bli dagens hiiss!!<3



Sen behöver jag eran hjälp liite :D
Vilket tycker ni?? :)



God natt o hoppas ni kan hjälpa mig :)<3
Puss<3

//D


Runstentävlingen

Uppps!! jag hade visst inte skrivit hurde gick på tävlingen :O
Förlåååt!! men de kommer en film sen på de så lägger upp den då :D
men tänkte hade ju inte lagt upp från runsten heller så lägger upp den nu iaf :D!!


hoppla Nicke!

Tjooolappl :D

Idag var det lektion för bästa Helena :D Körde gymnastikhoppningen, den braiga serien (bom, hinder, bom, hinder o bom). Men som alltid innan skulle vi köra lite uppmjukande och Nicke var riktigt fiin och gic as bra i form i alla gångarter!!  Han var så jävla mjuk och super fiin verkligen!! I galoppen var han skrämade duktig för då galoppera han väldigt långsamt också. Men han hade fortfarande energi framåt eller ibland blev de inte för långsamt :P hehe Men gick skit bra att trycka på honom lite lätt då så ökade han och han fick till den här runda galoppen på slutet iaf och var verkligen läskigt fiiin!!!<3
Såå stolt över honom! Visst rev vi många ggr men de sket jag i , grejen var mer att han inte skulle rusa mitt i hindret och före som han gör. I början gick de lite hejsan svejsan men sen fick jag till honom både före och efter hindrena!!! det var verkligen gryymmt! inte för att skryta (A) Men han kände som en värsta hopphästen då ärligt asså en "vanlig" häst :D
Åhh vad jag älskar honom!! Såna framgångar på så lite tiid!!<3
Wilma var också med så får se om hon skriver ngt sen :)
Sen så filmade vi lite förut när vi var ute och galoppera så vill ni se såå miinst 2 kommentarer :D<3 hihi
Men nu ska jag sova vi hörs i morron :)

Juste sen är jag anmäld till tävling nu igen! en riiktig tävling denna gång med omhoppning :D fast max 70 men de är lagom ^_^ (10/9)

God natt
Puss<3

//D
(Blir en bild som världens bästa Rebe tog från tävlingen på södertörn, hopper filmklipp senare)


srryy

Heejsan, ledsen för dålig uppdatering. Men jag har varit så trött och inte orkat och Wilmas anledning vet jag inte. Men jag orkar inte skiva mer nu heller. Ville bara berätta vrf vi inte skrivit. Men skriver i morron :)
Puss<3


RSS 2.0