orkar inte längre :(

trodee aldrig att jag skulle känina så här när jag skaffade egen häst. att jag ens känner så här är ju hopplöst, jag klarar inte av detta..
jag är så sjukt nära just nu att skita i ridning och hästar.. JA hästar är mitt liv men att jag teknsikt sett inte ridit på typ 2 veckor så är jag helt förstörd, efter att haft sån abstinens efter ridning och sen när jag fått ridit så har jag vad jag tror skapat ngt så han inte kan ridas.. vad är jag för idiot??? vrf gör jag ens detta jag är helt knäckt. vet inte vad jag ska göra, börjar tröttna och vill bara gråta.. vad ska man göra när man har känslan att man inte orkar åka till sin egen häst varje dag längre för att man inte kan göra ngt?! de enda jag kan göra nu är att löslongera, jobba från mark ocb promenad. skit tråkigt!!! eftersom anledning till vrf han inte ska ridas är så löjligt egentligen elr inte löjligt men hade de varit en annan ryttare så hade den inte brytt sig om jag säger så. men sånt klarar inte jag för ovasett så vet jag att jag aldrig skulle klara mig utan Nicke!! jag tänker inte tjata om vad han betyder för mig för de vet ni så då förstår ni..
i morgon har vi ridning i skolan och jag är inte alls sugen på att ens åka dit hade hellre legat i sängen och degat..
jag mår så jäkla konstigt nu också, så jag är ju inte på de bästa humöret.. jaja jag hoppas de blir bättre och att jag kan få rida min häst snart innan jag gör ngt jag kommer ångra.. så trött på skiten..
de va ju rätt kul när jag väl kom upp på hawkie och så men jaa vi märker väl :/
natti nu iaf så får vi se<3

Steg 1 SKIT Steg 2 Längtar och hoppas!!:D

tjabba..
Allt runt omkgring mig är SKIT just nu med gigantiska bokstäver..
ALLT SUGER!!
Jag är super sjuk och varit de hela veckan typp och pallar typ inte göra ngt för anstränger jag mig så svimmar jag.. Elr ja bena viker sig för mig..
Sen är Nicke inte hel längre asså han är ju frisk man han har fått påföljder antagligen från de där blåmärket han har fått.. Så nu kan jag ju inte rida heller. Men jag hoppas på att Thomas kan fixa Nicke och berätta exakt vad jag behöver göra. För nu är jag riktigt trött på allt skit som kommer hela tiden. Ingen dag har varit bra på riktigt länge..
Jag hoppas på att jag kan rida honom snart..

Det finns två saker som är bra typ elr en helt
om allt går så kommer jag få rida hawkie på söndag så bli riktigt spännande och mkt roltigt! :D
Sen så gäller de Focus en travare i stallet. Honom ska jag också få börja rida lite mer fast mer ut och mysa i skog och mark. Han ska få ta lite semester nu :) Så de ska bli ritkigt spännande och jag hoppas då på att få ha minst två hästar att rida varje elr varannan dag :D
Sen på söndag hoppas jag på 3 (A) Skulle vara så grymt kul!
Sen nu en bra som inte gäller hästar är väl att vi kommer ha ridning två ggr om dag i skolan nu och de kommer bli så jävla grymt! Så nu ska jag verkligen vila upp mig för jag tänker fan inte missa de :D
Så då blir de kanske 4 ridapass om dagen nästan är vad jag hoppas på iaf :D:D
Väntar tålmodligt på att underbara Helena ska lägga upp ett schema för Finaste Focus!!<3
Längtar sjukt mkt!!! :D:D De gjorde just min dag bättre nu när jag fick skriva om detta!! :):)
Tänkte att ni skulle få en blid på när jag rider finaste focus :)
(Jag hoppas på att nån kan fota igen när jag rider honom för de behövs)
Vackaraste Focus!<3

tjusan

hejsan svejsan. jag tänkte slänga in ett rätt långt inlägg eftersom de va ett tag men så vill inte min data funka med internet så nu skriver jag från plattan och jag orkar inte skriva så långt ^^
men kortfattat:
bra nyheter
jag har hoppat igen efter de som hände :D de gick sjukt bra!!!
sen är ridabstinensen bort!! toppen!!
dåliga nyheter
jag har blivit rätt sjuk så kan inte göra ngt ansträningande och sen har nicke fått ngt på ryggen, ett blåmärke typ så de blir behandling och smörjning men ingen ridning.. nu när jag äntligen får/kan börja rida så händer detta riktigt bajsigt.. men de har typ två dagr när jag tagit hand om de så de är typ borta nu :) stackars grisen har stått och varit spänd i ryggen då. men thomas släppte på honom så de blev bättre :)
ämen nu orkar jag inte skriva mer och jag ska försöka bli frisk nu ^^ så måste vila.
god natt med er<3

Min Prinsessa<3

Hej!
Jag är lite smått deppig ifrån igär..
Jag kom upp till stallet och märker NADA!
Jag mockade bådas boxar och sen gick jag ut och trav jobbade curry på rakbanan.
När jag kommer tillbaka möts jag av en liiiite orolig Denice, Hon berätta då att hon har försökt få tag på mig OCH mamma.
Sen säger hon att Hawkie är sjuk :(
Jag kollar genast mot henne och ser på hennes ögon att hon är hängig.
Jag slänger av Curry alla saker och tar ut och promenerar med henne..ca en halv timme!
Allt verkar jätte mycke bettre och tempen hade gåt ner pytte lite.
Sen ska vi åka hem.. Då ser jag hur hon dissar maten och ska lägga sig ner, Då kastade jag mig in i boxen satte på henne grimman och tog ut henne!
Gick en hel timme och sen kom jag tillbaka, då va hon myycke bätte men forf hängig..
Hon åt och verkade allmänt glad ;) Men man blir såååå orolig när en hjärta blir sjukis :(
Men de va bara de som jag va super deppig över i går :)


Mamma's ena HJÄRTA! <3

puss

Little bit more of me..

Hej!
Nu ska ni få lite mer info om mig.

* Jag är crazy, och då menar jag att jag är hyperaktiv!
*Jag är typ schizofren, för jag är 2 olika personer hemma och i skolan.
*Jag tycker as mycket om dressyr, fast att jag är hoppryttare!
*Jag kan inte sluat matcha mig och mina lidor/skydd och schabrak!
*Mina ponnysar betyder mer än allt och alla på jorden. sen finns de människor som gör de möjligt för mig att få h ponny.

*Jag*


När vi står och snackar med Helena på höskullen ;)

Städar.. ONCE IN A LIFE TIME!

Som rubriken lyder ska jag städa mitt rum!! ÅHH.. blir alderless trött på mig själv på att jag aldrig gör de.!
Så nu när jag har lite tid över Så kan jag passa på att städa och rensa ut min garderob ;)
Mitt under barn ;)
Men nu ska jag städa, ni får en bild påå MIG!! LAST TAJM EVER!
pözz

Trudilutt..

Hej!
Idag blir det Galopp-träning för hela slanten ;)
Vi börjar med Curry, För han ska jobbas på slingan! Då tar jag honom först för att annars blir det mörkt :)
Sen ta vi och ställer upp lite bommar/hinder.. inga "språng" direkt utan bara öva på avstånd.. lixom korta och långa galoppsprång. Curry ska bara kondition's träna! Men kanske ska ta ngra korta och långa galoppsträckor ;)
HEHE! :D
Nu ska jag avsluta de här inlägget sen ska jag fixa lite och sen hoppas jag på att jag orkar dra mig upp mot stallet ;)
I <3 MY PONIES


Ni har hjälp mig igenom allt.. Då menar jag inte "det då menar jag "allt" NI har hjälp mig med livet och skulle de inte vara för er skulle jag aldrig har varit i skolan, skulle jag inte varit i skolan skulle jag aldrig har träffat mina underbara kompisar!
NI BETYDER ALLT FÖR MIG!
PUSS


HEMSKT! :(

Hejsan, kortfattat från ritten.
De gick sjukt bra och han var super mysigt, fast lite väl taggad men de gick ändå och de var mkt roligt!! saknat de så sjukt mkt!! Super sugen på attt börja hoppa nu faktiskt iaf lite lågt ^^
SPRID!
Jag satt och kolla lite bloggar och hitta detta inlägg http://snarkyrider.com/2012/02/29/training-torture-synonymous-right/
Detta är så sjukt hemskt att jag vill börja gråta.. :( Jag förstår inte saken med detta ingrep?! Vem vill ha en häst som ens går så här och inte ens håller tillräckligt länge. Inte bara de självklart tänker jag ju mest på stackars hästen som står och lider! :/ de är så fruktsvärt och jag hoppas verkligen att genom att sprida detta så kan man sätta ett stopp för detta, så här får de fan inte gå till.


Ser detta bekant ut?!
Jag trodde inte att de ens fanns nån som kom på att den skulle göra så här?!
VRF TÄNKER DOM INTE PÅ HÄSTEN?!?!?!?!
DEN LIIIIIDER!! :(:(:(:(:(

RID ABSTINENS!!!

Hejsan, tänkte bara säga till er att just nu sitter jag i min data stol och bara hoppar!! Jag böjar bli lite galen ^^ I morron har de gått en vecka utan en enda ridning och jag kan fan inte hålla mig längre!! Jag vill börja jobba de är såå sjukt tråkigt nu när man kommer till stallet och sen finns de typ inget att göra. jag vill ju variera för honom men de är inte så lätt när jag inte kan rida :P Så de har ju blivit springa runt på volten VARJE dag... Såå sjukt tråkigt!! De hända som har typ varit roligt va nog att löshopp honom. gjorde de igår med, de var andra gången för honom i livet och jag kör ju inte högt men igår iaf så hoppade han 60-70 och han bara flyter på :D Han tycker de är så sjukt kul! Han rejar ju inte och så men han håller ändå en god fart för de mest. Han får ju ingen energi mat nu dirket eftersom han bara ska ta de lugnt så jag längtar till han får lite mer energi och då jäklar :D så åka nån stant tror jag så han får en riktig och bra hoppning :):):)

Jaa de är så iaf. Jag ska nog fubba lite och rida ut på en tur idag!! Jag kan fan inte hålla mig till i morron :P Tänk er själva att de godaste ni vet ligger framför era ögon men ni får inte röra elr äta de(om man kan äta de ^^) så får ni inte de. Då vet ni vilket läge jag är i ^^ Sen har jag kollat på Wilma när hon ridit och kolla på bilder och filmer från tävlingar och allt och då blir jag ännu mer suge och de är ju inte så jättebra när jag ska försöka hålla ut en vecka just för att få de jag har just nu asså! Nu har den kommit jag blir galen!!
Såå nu ska jag åka till stallet för att prata om de gör att jag bara bli ännu mer suugen!! :D:D:D:D
hihi jag kanske uppdaterar sen ^^

Kram!<3
SUPERMAN!


Vafan va duktig jag blev då xD

Hej tänkte slänga in mitt, hör och häpna.. ANDRA INLÄGG IDAG!!! ojojoj jag måste ha slagit mig :D
Nej men jag har lite tid tills jag ska sova och då kan njag lika gärna berätta hur dagen gick.
Vi kom till stallet vid tjugo i sex.. Sent IKNOW men slutade sent då kunde jag lika gärna vänta på att mamma skulle komma hem :)
Men vi kom upp dit och på dirren gjorde jag i ordning Curry så mamma kunde dra ut och köra.. Sen hade hon dragit och då satte jag i gång och mocka och senare kom Helena och Gurra tillbx, men Wilda Och den nya pållen GOODA! hon e jääätte stor, men hon har en "räddcharm" på ngt sätt, sen gjorde jag allt och fixade senare då kom mamma tilbax och då fick jag spola cullins ben för han va lerig som en gris :P Men de va inga problem men han fick så utan lindor i natt då :(  lite nervös för hur hans ben kmr se ut i morron :( Men jag hoppas att han inte dör ;)
Nu ska jag spela draw something och sen sova ;) PUSSPUSS <3

Ojojoj vilka problem jag har..

Jag är hopprädd.. har världens´finaste hopp ponny.
Min livsgnista gör att jag vill tävla, men vaddå?!?
Och just nu r det skol vecka..
LIFE'S A BITCH AND THEN YOU DIE!
nu ska jag uppdatera er,
Ionsdags va det ju pelle träning.. Efter mjukgörande övningar (som vi alltid gör) Så började vi hoppa enkla hinder sen kom det en serie på medellinjen.. HAR ALDRIG REAGERAT SÅ PÅ HOPPNING!
men de va ca 50-60 cm och jag todde på riktigt att jag skulle dö.. Det va så jävla hemskt, så jag börja gråta! Ville bara åka hem, Jag ramlade frammåt och tappade henne och då vart det troppen så där satt jah och böla så linda frågade va de va och då sa jag blblalb men sen sänkte dom och hela jag bara skakade och tyckte det va HEMSKT!! det va högt och hinderna kom fort men men.. Jag ska dit i morgon och övervinna min rädsla.!! Har jag bestämmt..
Men åhh.. sen va de inte mer med de ;)
Snackade med en kompis sen när jag kom hem, h*n sa att "Du ska tänka minder på de farliga och bara göra det" Jag tänker fan gå på de!! men de va helgryymmt sagt !! :) Men nu ska jag upp till stallet och pussa och mocka åt mina ponnys ;) PUSS PÅ ER! :*

Älskling!<3

hejsan på er!

tankarna går bara runt och runt hela tiden. De går verkligen upp och ner på vad jag vill göra med Nicke.. 
Självklart börjar jag bli super sugen på att hoppa upp och rida en sväng. Men jag har ärligt talat de suget jag skulle vilja ha.. Jag vill nästan stå och hoppa upp och ner för att jag inte får rida denna vecka.. Det är ju inte över ännu men jaa de känns vet inte faktiskt.
Men de jag har funderat och bestämt nu iaf är att 80-90 payandjump kommer ja fortsätta med. För de är så sjukt KUL! Sen har vi bestämt att vi ska ha mer kul ja och Nicke, de har blivit så mkt hårdträning att vi har glömt bort hur de är att ha kul. Visst är jag ute och rejsar och galopperar långa sträckor. Men de räcker inte vi måste busa lite mer. Då menar jag inte stegringar utan typ rida lite barbacka, "flängrida" Alltså på ett kontrollat sätt och ändå inte flängrida men ja jag hoppas ni forstår vad jag menar :)
De är de vi måste göra, Nicke har börjat gå in i en väg nu för att jag puschat på honom för hårt.. :( Så jag skäms sjukt mkt. Men jag har haft mkt press på mig och men nu är de borta nu ska jag göra som jag vill. Självklart kommer vi inte tappa bort de där lilla extra jobbet och jag känner att åka till Pelle kan vi ändå. Bara att be honom inte sätta så höga hinder så funkar de utmärkt. För vi behöver de där fysiska för att bli tillfredställda jag och Nicke :):)
Så så ligger de väl till. jag har inte riktigt bestämt mig om jag vill fortsätta jobba upp hoppningen elr hur jag ska göra. Men jag fortsätter att diskutera med bästa Helena och Mamma =) Dom har de bästa svaren!
Sen så håller jag tummarna för en annan sak som jag inte vill säga ngt om ännu men de är ngt om Nicke iaf :) Men jag skriver så fort allt är hundra :D!!
Denna vecka då:
Torsdag: Longering, lite stel i bogen men släppte efter några varv
Fredag: Löslongering, Super fin och duktig.
Lördag: Löshoppning, för allra första gången. Gick SUPER, han älskar de!!<3 Kommer bli minst varannan vecka nu. Stegrade och busa lite men inte farligt =)
Söndag: Promenad, bus på volten. Lite jobbig men mysig ändå. Väldigt pigg och smått oaktiverad nu. Men vi jobbar på de =) Svårt att hitta på saker just nu ^^
Jaa de var väl allt för idag. Skriver i morron kanske =)
Natti på er!<3

skrutt :/

hejsan igen, de blev ett konstigt lite slut på de förra inlägget men jag satt i skolan och skulle dra till bussen ;)
jaa jag sa ju att jag skulle upp på honom idag och så blev de inte..
jag är helt enkelt osäker på de tom. så för hans och min skull så blir de en vecka utan ridning, ska träna mkt från marken, longea och tömköra. för hoppning är de jag älskar men nicke tar just nu ner mitt hopp om hoppning så nu ska jag tänka igenom hur jag vill göra om jag ska hålla mig på 80-90 och sen träna upp dressyren elr om jag vill ta risken och fortsätta hoppa högt och öka målen.
vi får se helt enkel hur de blir.
såå de kommer inte finnas mkt att skriva om men jag kan ju slänga in ngt inlägg och skriva hur jag tänker :)
men ni får ha de så bra iaf :)
natti<3

Typiskt!!!

hej på er!
Igår fick jag och Nicke en återblick på omkullridningen.. :/

det var pelleträning igår och de gick helt okej till en början, han var väldigt springig och så men ändå väldigt duktig!
Sen skulle vi komma på ett hinder som stog i mitten på volt om man säger och sen på en kombination och vidare på ett annat hinder som stog i mitten på en volt.
Skulle ta de första elr andra gången, kommer inte ihåg. Så kom vi på rätt bra och så tittar Nicke till på den andra oxern, snubblar framåt, super nära på att falla framåt, jag ser huvudet nära marken när han landar.. Jag skriker "NEJ NEJ INTE IGEN NEJ!!!" Så vet jag inte hur de gick till men jag hamna på halsen och han fick upp balansen igen och så trava han medans jag satt på hans hals! Så jag var tvungen att ta tag så han verkligen stanna för jag höll ju på att ramla av också.. Detta var en sån som jag hade kunna fått honom över mig ridning..
Så fick jag stopp på honom iaf, sätter mig tillbaka i sadeln och ena sekunden så tänkte jag fortsätta men sen så blev att klart.. Jag hoppade av och kunde inte andas jag satt på huk och norpa efter luften som inte fans där, tårarna bara rann på mig och kroppen krampa, benen domna, armar domna och hela jag bara försvann och var helt borta. Jag hörde inte vad dom sa elr iaf minns inte vad dom sa och jag vet inte om jag svara. jag vet bara att jag ville sitta där och aldrig mer resa mig elr sitta på hästen!

Jag kände att nää nu är de sista gången jag sitter på dig.. jag tänkte inte sitta upp igen.. de kände för tugnt att komma upp.. Men jag kom tillbax hyfsat och fick tillbaka andningen. Så satt jag upp och skulle köra igen. Men då vägra vi hoppa, elr ja jag vägrade hoppa. Nicke fattade nog inte vad som hänt riktigt elr jo men inte på samma sätt som jag..
Men vi körde till vi kom över och vi kom över med bra fart och på slutet gick de helt okej. Men efter jag hade hoppat och hopppade av så kände jag, vrf gjorde jag så!! Jag kommer aldrig mer hoppa och så känns de fortfarande! Jag var lite smått borta hela tiden efter igår och fortfarande lite efter i huvudet idag. Men jaa hopppa får vi se om vi gör. De är ju de jag älskar men jag vet inte om jag klarar av att utsätta särskillt mig för den pressen.. Får se jag fick kämpa så hårt att klara av att hoppa igen efter första omkullridningen så får se om jag kommer kunna hoppa igen.. men upp på honom ska jag idag iaf. så får vi se vad som händer.. :/ Men just nu när jag sitter här så känner jag att ajg knäppt vill upp på honom igen.. :/ fast samtidigt så vet ajg att de är ju inte honom jag är rädd för. hoppas jag.. men vi får se och hålla tummarna att jag kommer tilbaka!<3

hoppning är ju ngt jag lever för och älskar!! Så jag vill ju verkligen:(

Fantastico!

Man kanske inte borde säga så här för då går allt åt helvete men Mitt liv är riktigt jävla awsome just nu :D
Jag mår bra!, pållarna mår prima :) Jag är helt enkelt nöjd med livet :D
Nu för att återgå till Resterna så HAR JAG ETT BOJ SLÄP!! :D man e inte alls glad, SAJJK!!!
Det är "marinblåa-aktigt" SKIT NAJJS!!!
men nu ska jag fixa rummet, senare insläpp och efter de blire IKEA??!! jag är en SVENNEBANAN!!! hjälp!! ;)
Nej men de brukar jag inte göra :) det tillhör de ovanliga! vi ska typ kolla på kök, men jag ska ha med mig doft ljus!! :) VILL HA!! ;)
Ska fixa rummet och lyssna på mjusik nu :D
LÅTEN HITTAR NI HÄÄÄÄR!! sååå gryyyyymm!!!! :)
PUSSPUSS! <3

Jäkla knäpphäst..

Hellojsan!

De två senaste ridpassne alltså inte idag tänkte jag inte skriva om utan ni ska få se de i stället tänkte jag :)
Elr ja, jag har bilder från i förregår som Rebe fota men de var inte så jätte stor skilland på honom dagen efter. elr jo lite bättre var han då. 
Kan väl säga så här de blev lite mer ridning igår än i förregår. Ni ska få se vad jag menar ;)
Men annars idag så blev de en långritt och de var mkt mysigt i solen men dit jag red var de fullt med IS och de var tjockt med is, men tänkte att de inte var några problem eftersom han har fäste för de men oj vad jag ångra mig, de gick men när jag kolla under skona när jag kom hem hade han inte mkt bra bodd kvar -.- inte konstigt att han inte hade fäste :O Men annars gick de helt okej och han var mkt mysig och mkt bättre med att vara rädd. Lite överpigg och tappa lydnaden ibland och de gillas ju inte när de är halt men de gick bra ändå :)
Fan jag har gjort en film men Yt vill inte lägga upp den nån som kan hjälpa mig SNÄLLA!!??! 
Hatar YT..
Vill så gärna visa er :)
Men nu måste jag sova. natti <3
(en bild iaf)

AJJ!

Ja som rubriken lyder har jag ONT i dag! det suger, HAHAH jag flög av i går -_-' 
Vi va på väg mot en oxer, galoppen va för kort så det blev ett extra steg hot tänkte stanna men som ängelen hon är fortsatte hon över.. fast jag va tidigare än henne så jag landade på ryggen så den gör lite ont.. fast jag måste säga att jag överreagerade i går jag typ ajjajajaja Hela tiden, så farligt va det inte men! 
Sen hoppade vi as bra EFTER!! nu har man spräckt bubblan, jag har ramlat av 20 GGR!!!
 Fint! fast jag har aldrig brytit ngt!
Senare kom Caroline(en tjej i min grupp) mot ett annat hinder och ramlade oxå av!!!
Knndes bra att jag inte va den enda som ramlade av :S men inte så fast, aa ni fattar :)
Nu ska jag fixa mig och draa mig mot stallet :* På er <3
FINFINA PONNY <3<3<3<3<3 ÄLSKAREJJ!!! :*

RSS 2.0